تابستان فصل میوههای خوشمزه و رنگی است که میتوان با آنها انواع سالاد میوه را درست کرد.
هندوانۀ قرمز و شیرین، انواع توت، انبهٔ رسیده، هلوی شیرین و خوشعطر، شلیل و زردآلو، از میوههای تابستانی هستند که به تنهایی خوشمزهاند. ولی وقتی خُرد شوند و با زنجبیل، لیمو ترش یا نعناع تزیین گردند، یک ظرف سالاد میوه با کالری پایین دارید که هر روز میتوانید مصرف کنید و از آن لذت ببرید.
این سالاد بسیار کم کالری است. برای تهیۀ این سالاد، میوههایی مانند هلو، توت سیاه، توت سفید، آلو، تمشک و زغالاخته را برش میزنیم. سپس با نعناع مخلوط کرده و با گلهای معطر مزهدار میکنیم. در آخر اسطوخودوس به همراه گیاهان خوشبو در کنار میوههای تازه قرار میگیرد. مزه و عطر این سالاد تا مدتها در یاد شما میماند.
اگر تکههای هندوانه با شربت زنجبیل و لیموترش مخلوط شوند، خوشمزهتر خواهند شد. زنجبیل به مرهم معده معروف است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد. در این سالاد میتوانید از تکههای آلو هم استفاده کنید.
هلو، آلبالو و انواع توت وقتی با دانۀ خشخاش مخلوط شوند، ترکیبی از مزههای فوقالعاده را بهوجود میآورند. این سالاد به تنهایی خوشمزه است، ولی با ماست یا بستنی وانیلی دلچسبتر میشود.
برخی از میوههای تابستانی را میتوان کباب کرد. هندوانه یکی از آنهااست. نعناع خنک و پنیر فتا، ترکیب متعادل شیرین و شوری بهوجود میآورند. بعد از گریل کردن هندوانه روی باربیکیو یا توری، نعناع و پنیر را روی هندوانه پخش کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.
این سالاد با انبههای شیرین و درشت و گوجهفرنگی درست میشود. اگر به این ترکیب گشنیز و پیاز قرمز هم اضافه کنید، سالاد بینظیری خواهید داشت. به این سالاد میتوان تکههای ماهی یا مرغ هم افزود.
این یک سالاد قدیمی مدیترانهای با طعم شیرین هندوانه است. آن را حتماً با ماهی یا مرغ امتحان کنید.
تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی