سالاد ماکارونی ؛ یک پیش غذای کامل

سالاد ماکارونی بسیار ساده است و سریع آماده می‌شود. این سالاد خوش‌مزه را با مواد گوناگونی می‌توان درست کرد.

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار است که بیشتر به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. البته این سالادبه‌عنوان یک غذای کامل هم مصرف می‌شود.

سالاد ماکارونی را می‌توان با مواد محدودتری هم تهیه کرد یا موادی بنا به سلیقه به آن افزود. مثلاً در دستور زیر می‌توان هویج و نخودفرنگی را از مواد حذف و به‌جای ژامبون از تن ماهی یا فیلۀ مرغ استفاده کرد. همچنین میتوان زیتون و پیازچه هم به این سالاد افزود.

مواد لازم:

  • خیار شور: 200 گرم
  • هویج: 2 عدد
  • ماکارونی فرمی: یک بسته
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
  • نخودسبز: 200 گرم
  • ذرت شیرین: 250 گرم
  • ژامبون مرغ: 300 گرم
  • لیموترش: یک عدد
  • سس مایونز: 500 گرم
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پنیر پارمزان در صورت تمایل

طرز تهیه:

سالاد ماکارونی

ماکارونی را در قابلمۀ آب جوش که به آن روغن‌زیتون و نمک اضافه کردیم، می‌ریزیم. ماکارونی باید به‌قدری بپزد که نرم شود.


بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم، روغن و نمک بیشتری بریزیم تا طعم ماکارونی‌ بهتر شود.

هنگام آبکش کردن چند بار روی ماکارونی آب خنک می‌گیریم تا کاملاً سرد شود.

ذرت و نخودفرنگی را می‌پزیم. ژامبون، فلفل‌دلمه‌ای و خیارشور را نگینی خرد می‌کنیم. هویج را هم رنده می‌کنیم. سپس تمام این مواد را با ماکارونی پخته شده، مخلوط می‌کنیم.

لیموترش را آب می‌گیریم. برای درست کردن سس سالاد ماکارونی، در ظرفی سس مایونز می‌ریزیم و به آن فلفل و آب لیموترش  افزوده و هم می‌زنیم. سس را به سالاد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا به خورد مواد رود و به‌خوبی مخلوط شوند.

سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده می‌ریزیم و یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا بیفتد.

در صورت تمایل، هنگام سرو می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی سالاد ماکارونی بریزید.


همچنین بخوانید:

نوشیدنی های خنک و گوارا ؛ برای روزهای گرم

سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی

آب دوغ خیار مجلسی

انواع سالاد میوه تابستانی

سالاد اندونزی ؛ پیش غذای کامل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.