لازانیا سبزیجات یک غذای رژیمی خوشمزه است و به آسانی تهیه میشود.
لازانیا از غذاهای پرطرفداری است که انواع گوناگونی دارد. لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا، غذای رژیمی لذیذی است. با یک بار امتحان کردن این غذا، از طرفداران آن میشوید.
- لازانیا: یک بسته
- پیاز قرمز: دو عدد متوسط
- کلم بروکلی به میزان لازم
- کدو سبزخرد شده: یک عدد
- قارچ: 250 گرم
- فلفلدلمهای رنگی خرد شده : 2 تا 3 عدد
- هویج خرد شده: یک عدد
- سیر 6 عدد
- روغنزیتون به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ریحان و پونۀ خشک به میزان لازم
- پنیر کورد: 300 گرم
- پنیر موتزارلا رنده شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان رنده شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- تخممرغ: یک عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پونۀ خشک و ریحان خشک یا تازه به میزان لازم
- جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
فر را با دمای 400 درجۀ سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و روی آن را با کمی روغنزیتون چرب کنید. قارچ خرد شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمهای، کلمبروکلی، هویج و کدو سبز را به ترتیب داخل سینی میچینیم و کمی نمک، فلفل، ریحان و پونۀ خشک روی مواد میپاشیم. 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار میدهیم تا بپزند. در فاصلۀ پختن سبزیجات در فر، سس ریکوتا را آماده میکنیم.
در کاسهای تخممرغ را میشکنیم. آن را با پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، پنیر کورد، جوز هندی، نمک، فلفل، پونۀ خشک و ریحان مخلوط میکنیم تا کاملاً به خورد هم بروند.
لازانیا را داخل آب جوش ریخته، بعد از چند دقیقه آبکش میکنیم. البته اگر لازانیا نیمه آماده باشد، نیازی به جوشیدن ندارد. پس از اینکه سبزیجات در فر پخته شدند، آنها را از فر بیرون میآوریم. دمای فر را روی 350 درجۀ سانتی گراد میگذاریم. کف یک ظرف پیرکس یا شیشهای مخصوص فر کمی روغن میمالیم. مقداری سس ریکوتا کف ظرف ریخته، سپس یک ردیف لازانیا روی آن میچینیم.
روی لازانیا هم سس ریکوتا میریزیم. مقداری از سبزیجات پخته شده را روی سس ریخته، لایهها را به همین ترتیب ادامه میدهیم. در لایۀ آخر که با لازانیا پوشیده شده است، مقداری سس میریزیم و روی آن پنیر موزارلا و ریحان تازۀ خرد شده میپاشیم.
ظرف لازانیا را نیم ساعت در فر قرار میدهیم تا لازانیا پخته شده، طعم سس و پنیر در هم ترکیب شود. در آخر شعلۀ بالای فر را 5 دقیقه روشن میکنیم تا روی پنیر طلایی شود. لازانیای آماده شده را پس از خنک شدن برش دهید و سرو کنید.
طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر
سوسیس بندری غذایی ساده و خوشمزه است که به آسانی تهیه میشود.
سوسیس بندری غذایی نیمهفوری متعلق به مناطق جنوبی کشور است. ویژگی اصلی این غذا تند بودن است. درواقع سوسیس بندری یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهایی است که با سوسیس درست میشود. سوسیس بندری باید تند و داغ خورده شود. این غذا معمولاً با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو میشود. البته سوسیس بندری را با هر نانی که دوست دارید میتوانید میل کنید. این غذا مناسب مهمانیهای دوستانه و دورهمیهای صمیمی است.
برای تهیۀ این غذای خوشمزه، ابتدا گوجهفرنگیها را خرد میکنیم. در غذاساز یا مخلوطکن ریخته، ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. البته میتوان از رب گوجهفرنگی هم استفاده کرد که قطعاً طعم و عطر گوجۀ تازه را ندارد.
تابه را روی شعله گذاشته و روغن میریزیم. پیاز و سیر خرد شده را به اندازهای تفت میدهیم که بلوری رنگ و سبک شوند. سپس فلفل را اضافه میکنیم. اگر بخواهیم غذا خیلی تند شود، از دانههای فلفل هم استفاده میکنیم. مواد را کمی تفت میدهیم تا فلفل خوب نرم شود. گوجههای مخلوط شده را به مواد میافزاییم.
بعد از اینکه سس و مواد خوب با هم مخلوط شدند، آب را اضافه کرده، حدود 10 دقیقه میگذاریم سس بپزد. در حین پخت به مواد نمک میزنیم. برای تندتر شدن غذا، میتوانید از پودر فلفلقرمز هم استفاده کنید.
سوسیسها را در هر اندازهای که دوست داریم، خرد میکنیم. آنها را در تابۀ مواد میریزیم. چند دقیقه میگذاریم در تابه بمانند تا سوسیسها طعم سس را به خود بگیرند.
سوسیس بندری جنوبی ما آماده است؛ تند و خوشمزه!
نوشیدنی های خنک و گوارا ؛ برای روزهای گرم
سوپ فرانسوی از سوپهای خوشمزه است که در طعمهای مختلفی تهیه میشود.
سوپ پیاز فرانسوی یک سوپ رژیمی است که بهعنوان پیشغذا هم سرو میشود. این غذای کم کالری را میتوان در فصلهای مختلف سال مخصوصاً فصل بهار تهیه کرد. چون در این فصل انواع مختلفی از پیاز موجود است. طعم پیاز در بسیاری از سوپها بهعنوان طعم مکمل است، اما در سوپ فرانسوی از اصلیترین مواد است. علاوه بر پیاز، پنیر موجود در آن هم حاوی کلسیم و فسفر است. برای تهیۀ سوپ پیاز فرانسوی از نان تست و پیاز استفاده میشود.
پیازها را به شکل حلقهحلقه خرد میکنیم. در تابه روغنزیتون میریزیم. پیازهای خرد شده را در تابه ریخته، تفت میدهیم. سیرهای خرد شده را هم در تابه میریزیم. و شکر را در فاصلۀ کوتاهی بعد از آن به مواد اضافه میکنیم.
نیم ساعت میگذاریم این مخلوط با حرارت پایین بپزد. به این روش کاراملیزه کردن پیاز میگویند. یعنی پختن باید با آب پیاز و در حرارت پایین بدون اضافه کردن آب صورت گیرد. بعد از کاراملیزه شدن پیاز، عصارۀ گوشت را به آن افزوده، مواد را با هم ترکیب میکنیم. حدود 4 لیوان آب در تابه میریزیم. بعد از جوش آمدن، یک ساعت به آن زمان میدهیم تا با حرارت پایین پخته شود.
فر را روشن میکنیم. روی تکههای نان تست، پنیر ریخته، آنها را روی سینی فر میچینیم. پس از گریل شدن، نانهای تست را روی سوپ میگذاریم. میتوان روی نان تست علاوه بر پنیر، پیاز، باقلا و نخودسبز بریزید. این نانها باید حدود ۲ دقیقه در حالت گریل باشند تا پنیر آب شود.
چون پیاز از کاهندههای طبیعی قند خون است، این سوپ به بیماران دیابتی توصیه میشود.
نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی
سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی
لاغری و کاهش وزن با تغییر سبک زندگی، رژیم سالم و ورزش منظم به دست میآید و این اسموتیها باعث سرعت روند چربیسوزی میشوند.
این روزها چربیسوزی و کاهش وزن دغدغۀ افراد زیادی است. برخی از اسموتیها اثر معجزهآسایی درلاغری و کاهش وزن دارند. این اسموتیها نه تنها در رسیدن به وزن ایدهآل کمک میکنند، بلکه با تصفیۀ بدن و تنظیم سیستم گوارش، التهاب بدن و شکم را کم کرده، باعث سلامتی میشوند.
برای تهیۀ این اسموتیها، مواد لازم را آماده کرده،داخل مخلوطکن بریزید تا صاف و یکدست شوند.
این اسموتی اسیدهای چرب ضروری، ویتامینهای A، E، K، B، C، فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین میکند.
این اسموتی که سرشار از اسیدهای چرب سالم، فیبر و امگا 3 است، به خاطر داشتن آووکادو، خیار و کیوی، به اسموتی سبز معروف است.
گریپفروت به سوزاندن چربی و سلولیتها کمک زیادی میکند. بهجز گریپفروت، همۀ مواد این اسموتی حاوی فیبر و مواد مغذی هستند.
پیشنهاد میشود به جای اینکه روز خود را با یک فنجان قهوه و شکر شروع کنید، این اسموتی پروتئینی با قهوه را امتحان کنید.
کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی
پنکیک کدو حلوایی یک صبحانۀ مقوی و پرانرژی برای شروع یک روز خوب است.
کدو حلوایی خواص فوقالعادهای دارد. اما برخی افراد، بهویژه کودکان به آن علاقهای ندارند. کدو حلوایی برای افرادی که به زیبایی و سلامت پوست خود اهمیت میدهند، یک محافظ پوست قدرتمند و بینظیر است. مصرف این کدو باعث برطرف کردن سلولهای مرده و درخشان کردن پوست است. همچنین کدو حلوایی بهعلت داشتن اسیدهای چرب، برای برطرف کردن چینوچروک پوست مفید است. با همۀ این خواص حیف است اگر یک روز پرنشاط را با خوردن کدو حلوایی شروع نکنیم. پنکیک کدو حلوایی است صبحانۀ مفیدی است که علاوه بر دارا بودن خواص زیاد، بسیار لذیذ است.
ابتدا پورۀ کدو حلوایی را آماده میکنیم. برای درست کردن این پوره آن را بخارپز کرده، با گوشتکوب له میکنیم. سپس آن را با شیرعسل و تخممرغها با همزن دستی میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند.
در کاسهای دیگر آرد، بیکینگپودر، وانیل و دارچین را با هم ترکیب میکنیم. مواد هر دو کاسه را با هم مخلوط کرده، هم میزنیم تا یکدست شوند.
یک تابۀ کوچک را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و از مواد پنکیک، مقداری درون تابه ریخته، آن را سرخ میکنیم. وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد، طرف دیگر آن را هم سرخ کرده و با مقداری شیرعسل روی آن را تزیین میکنیم. میتوان از کدو حلوایی تکه و آبپز شده برای سرو استفاده کرد.
جالب است بدانید تخم این کدو یک دنیا خاصیت دارد! تخم کدو حلوایی ضد انگل، ضد افسردگی، محافظ پروستات، تقویتکنندۀ مثانه، ضد التهاب طبیعی و کاهشدهندۀ کلسترول خون است.
کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی
تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی