- سین? مرغ بیپوست و استخوان: 2 عدد
- روغنزیتون: 2 قاشق غذاخوری
- رند? پوست 2 عدد لیموترش
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سس مایونز لیمویی:
- سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
- فلفلقرمز بدون تخم: یک عدد
- رند? پوستیک 2 عدد لیموترش
- آبلیمو: 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سین? مرغ را از وسط جدا کرده و هر تکه را از عرض برش بزنید. سپس تکههای مرغ را روی یک سطح صاف قرار داده و روی آن یک لایه پلاستیک پهن کنید. آنها را کمی بکوبید تا نازک شوند.
پوست دو عدد لیمو را رنده کنید. آب آنها را بگیرید و در کاسه ای بریزید. سپس گشنیز را خرد کرده و اضافه کنید.
روغنزیتون و فلفل سیاه را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس روی مرغها بریزید و خوب ورز دهید تا تمام مرغ به مواد آغشته شود.
مرغهای مزهدار شده را دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم گرفته و ترد شوند.
در این فاصله پوست یک عدد لیموترش را رنده کرده، با آبلیمو، نمک، فلفلسیاه، فلفل قرمز خرد شده و مایونز مخلوط کنید. مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بهجای فلفلقرمز خرد شده، از پودر فلفلقرمز هم میتوان استفاده کرد.
مرغها را از مواد خارج کرده و روی یک دستمال نخی بگذارید و کمی فشار دهید تا خشک شوند.
گریل را پس از داغ شدن کمی چرب کرده و مرغها را داخل آن بچینید. دو طرف مرغ را گریل کنید تا بپزند.
استیکهای گریل شده را در ظرف بگذارید. سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.