برگر از غذاهای فست فودی است که انواع گوناگونی دارد و بسیار محبوب و پرطرفدار است.
برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار یکی از برگرهای بسیار خوشمزه و بینظیر است که حتماً باید آن را امتحان کنید. پیازهای درشت حلقهای سرخشده در کنار پنیر چدار، طعم و عطری خاص به این برگر میدهند.
پیاز کوچک را رندۀ ریز کنید و آب آن را کامل بگیرید.
گوشت را به پیاز افزوده، نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.
در یک تابۀ بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.
گوشت را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده و بهشکل گرد در تابه بیندازید. روی گوشتها را بهآرامی با کفگیر فشار دهید تا آب آن روی حرارت زیاد بیرون بیاید. در صورت امکان میتوانید برگر را در دستگاه گریل طبخ کنید.
پیاز بزرگ را حلقهحلقه کرده و روی برگرهای در حال پخت پخش کنید. پیازها روی حرارت زیاد به سرعت تغییر رنگ و حالت میدهند و گوشت برگر هم در آبی که از پیازها بیرون میآید، مغزپخت میشود.
پس از اینکه پیازها کمی تغییر رنگ دادند و هر دو روی برگر سرخ شد، برگرها را روی پیازها بگذارید. حدود 2 دقیقه صبر کنید تا پیازها رنگ بگیرند.
پیاز طلایی و برگر سرخ شده، نشانۀ آماده شدن غذا است. سپس ورقۀ پنیر چدار را روی برگر بگذارید تا آب شود.
روی نان همبرگر کمی سس خردل بریزید و در صورت تمایل چند برش خیارشور روی نان بگذارید.
در پایان با یک کفگیر، پیاز، گوشت و پنیر را بلند کنید و لای نان بگذارید. برگر باید کاملاً داغ باشد تا با گرما و بخار آن، نان همبرگر هم گرم شود.