ناگت سبزیجات با انواع سبزی های مفید و خوشمزه درست میشود و مناسب کسانی است که گیاهخوار هستند یا منع مصرف گوشت دارند. این ناگت که به آسانی تهیه میشود، طعم خوبی دارد و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو میشود.
تمام سبزیجات را به جز فلفل به صورت تکه های درشت خرد کنید.
سپس سبزیجات خرد شده را در قابلمه ای با آب و مقداری نمک آبپز کنید. دقت کنید تمام سبزیجات را با هم در قابلمه نریزید. چون برخی دیرتر و برخی زودتر میپزند.
وقتی سبزیجات کمی نرم و پخته شدند، آن ها را در غذاساز بریزید. اگر غذاساز ندارید، آن ها را له و پوره کنید. فلفل سبز را هم خیلی ریز خرد کرده و با نمک و فلفل سیاه به مواد افزوده و خوب هم بزنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا یکدست و منسجم شوند. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و ناگت ها را آماده کنید.
تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید. ناگت ها را یکی یکی در تخممرغ و سپس در پودر نان فرو برید.
در تابه ای گود مقداری روغن سرخ کردنی بریزید. وقتی روغن داغ شد، دو طرف ناگت ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. همچنین میتوانید ناگت ها را در فر هم درست کنید. اما سرخ کردن طعم بهتری به ناگت سبزیجات میدهد و روش کلاسیک تهیه ناگت با سرخ کردن است.
ناگت سبزیجات را با هر سس و نانی که دوست دارید سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.