با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه رول بادمجان آشنا شوید که پیشنهاد خوبی برای وعده شام است.
رول بادمجان خوراکی خوشمزهای است که از گوشت و بادمجان تهیه میشود. اصولاً تمام غذاهایی که با بادمجان درست میشوند، لذیذ و دلچسب هستند و طرفداران زیادی دارند. رول بادمجان را میتوانید برای شام آماده یا در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک پیش غذای شیک سرو کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه رول بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.
در قابلمه ای کوچک یا تابه ای گود، مقدار کمی روغن ریخته و رب را در آن تفت دهید تا خامی آن گرفته و خوب سرخ و خوش رنگ شود. سپس در آن نمک و فلفل بریزید و دوباره تفت دهید تا به خورد رب بروند. در آخر آب گرم را افزوده، حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود. پس از اینکه سس آماده شد، آن را از روی شعله بردارید.
بادمجان ها را برش زده و حدود نیم ساعت در آب نمک بگذارید. سپس آن را آبکش کرده و با دستمال خوب خشک کنید. این کار برای آن است که هم تلخی بادمجان گرفته و هم با روغن کم، خوب سرخ شود.
پس از این که بادمجان ها خوب خشک شدند، آن ها را در روغن سرخ کنید. وقتی دو طرف بادمجان ها طلایی شد، آن ها را کنار بگذارید.
برای تهیه مواد میانی رول، پیاز را ریز رنده کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر چیلی مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر غذای تند دوست ندارید، پودر چیلی و فلفل قرمز را از مواد حذف کنید.
مواد آماده شده را روی بادمجان گذاشته و آن را بپیچید و رول کنید.
سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بادمجان های رول شده و سیب زمینی های سرخ شده را در ظرف مخصوص فر بچینید و از سس روی مواد بریزید. ظرف را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا رول بادمجان آماده شود.
جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر
پیراشکی کرم دار یکی از شیرینی های پرطرفدار است که میتوان آن را به آسانی در منزل تهیه کرد.
پیراشکی کرم دار یک عصرانه فوقالعاده برای روزهای پاییزی است. این نوع پیراشکی در کنار یک نوشیدنی گرم مانند شیر کاکائو یا قهوه حسابی میچسبد. پیراشکی کرم دار خانگی عطر و طعم و تازگی خاص خود را دارد که با انوع بازاری آن قابل مقایسه نیست.
برای تهیه خمیر پیراشکی مایه خمیر و شکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط میکنیم. بهتر است این کار را در ظرف فلزی انجام ندهیم. سپس روی آن را پوشانده و در جای گرم میگذاریم. پس از حدود ده دقیقه حجم آن دو برابر میشود.
روغن، آب و شکر را به هم زده و مایه خمیر و آرد را به آن میافزاییم. در صورت تمایل میتوان کمی وانیل به مخلوط افزود. البته آرد را به تدریج به آن اضافه میکنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم.
دقت کنید در ابتدای افزودن آرد، همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که خمیر به قدری سنگین شود که نتوانید با قاشق هم بزنید. با این کار دست خمیری نمیشود و زیاد آرد اضافه نمیکنید.
وقتی خمیر آماده شد، روی آن را پوشانده و در جای گرمی میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.
سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانت باز کرده و با ته لیوان قالب دایره ای میزنیم.
آن ها در سینی میچینیم و دوباره حدود ده تا پانزده دقیقه زمان میدهیم تا حجم آن بیشتر شود.
در مدت ور آمدن خمیر، کرم پیراشکی را درست میکنیم.
برای این کار آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را کم کم به آن میافزاییم تا یکدست شود. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته و غلیظ شود. غلظت کرم باید شبیه ماست چکیده باشد. در آخر وانیل را به کرم اضافه میکنیم.
در یک تابه بزرگ با دیواره بلند به اندازه کافی روغن میریزیم. لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیرد. وقتی روغن کاملاً داغ شد، پیراشکی ها را در تابه میچینیم. وقتی پیراشکی پف کرد و یک طرف آن سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
پیراشکی ها را پس از آماده شدن در صافی میگذاریم تا روغن اضافی گرفته شود. وقتی کمی خنک شدند، در کنار آن ها شکافی ایجاد کرده و به اندازه یک قاشق از کرم در آن میگذاریم.
برای زیبایی و خوشمزگی میتوان روی پیراشکی ها را با پودر قند یا شکلات آب شده تزیین کرد.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
شیرینی دوقلو ؛ عصرانه ای دلچسب
جگروز کباب خوشمزه ای است که در استان لرستان درست میشود. این غذا پس از پیچیدن جگر در لایه نازکی از چربی روی آتش کباب میشود.
جگر از لذیذترین گوشت ها برای تهیه کباب است. خوردن جگر به دلیل داشتن آهن و ویتامین به کسانی که دچار فقر آهن و کم خونی هستند، توصیه میشود. جگر به شیوه های مختلفی طبخ میشود که از بهترین راه های پخت آن، کباب کردن روی زغال است.
یکی از کباب های خوشمزه با جگر، جگروز یا جگر کفن پیچ است. این کباب که متعلق به لرستان است، از ترکیب جگر با وُز تهیه میشود. وز چربی نازک و پرده مانندی از شکمبه یا سیرابی گاو و گوسفند است. طرز تهیه جگروز آسان است. کافی است وز را دور جگر پیچیده و کباب کنید.
جگر را خوب بشویید و چربی اضافی را با چاقوی تیز از روی آن جدا کنید.
پس از شستن، جگر را در صافی یا سبد بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
وز را میتوانید از قصابی تهیه کنید. وز را بشویید و پس از شستن از جایی آویزان کنید تا آب آن گرفته شود. وز باید کاملاً خشک باشد.
جگر را به اندازه دلخواه برش بزنید و به سیخ بکشید.
وز را با توجه به سایز سیخ برش بزنید. آن را روی سطحی پهن کرده و مقداری نمک روی آن بپاشید. در صورت تمایل میتوانید به کباب فلفل هم بزنید.
هر سیخ جگر را روی تکه ای از وز بگذارید و آن را به خوبی در وز بپیچید. سپس روی آتش با حرارت ملایم کباب کنید.
دقت کنید آتش زبانه نداشته باشد، چون در این صورت جگر می سوزد و سفت می شود.
میتوان وز را به بخش های کوچک تقسیم کرد و در وسط هر برش از آن، یک تکه جگر گذاشت و سپس جگرهای بقچه پیچ را به سیخ کشید و کباب کرد.
در صورت تمایل میتوانید هنگام به سیخ کشیدن جگر، به صورت یکی در میان یک تکه فلفل دلمه ای یا پیاز بگذارید تا کباب خوش عطر و طعمی داشته باشید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
بفرماییدکلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی
کورن داگ یک میان وعده بسیار خوشمزه و جدید است. طرز تهیه کورن داگ آسان است و راحت تهیه میشود.
کورن داگ غذایی ساده و لذت بخش است. کافی است هات داگ را از وسط نصف و سیخ چوبی را در آن فرو کنید. بعد آن را در یک خمیر از آرد ذرت بغلطانید و بگذارید سرخ شود. کورن داگ را میتوانید به عنوان عصرانه، میان وعده یا حتی به جای یک شام فوری سرو کنید.
این غذای فوری را میتوانید در کنار سالاد کلم، بلال کباب شده، سالاد سیب زمینی یا سالاد ماکارونی سرو کنید. همچنین میتوانید برای سرو کورن داگ از انواع سسها به ویژه سس خردل استفاده کنید.
روغن را در قابلمه یا تابه گودی بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا داغ شود. هات داگ ها را از وسط نصف کنید و هر کدام را سر یک سیخ چوبی بگذارید. اگر سیخها خیلی بلند هستند، آن ها را ببرید. هات داگ های سیخ شده را کنار بگذارید.
در طرز تهیه کورن داگ آماده کردن خمیر خوب، خیلی مهم است.
در کاسه بزرگی آرد سفید، آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری شیر و تخممرغ را بریزید و خوب هم بزنید. سپس آن را روی مخلوط آرد بریزید و با قاشق زیر و رو کنید. بیش از حد هم نزنید، فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند.
هات داگ های سیخ شده را در خمیر فرو کنید تا کاملاً به خمیر آغشته شوند. سپس آن ها را به آرامی در روغن داغ فرو کنید تا طلایی و برشته شوند. برای این کار حدود 3 دقیقه زمان کافی است.
پس از سرخ شدن، آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس با سس دلخواه یا انواع دیپ سرو کنید.
طرز تهیه کورن داگ به همین راحتی است. حتماً آن را درست کنید و لذت ببرید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر
تست تخم مرغ یک صبحانه پر انرژی برای شروع یک روز پر نشاط، به ویژه برای دانش آموزان است.
تست تخم مرغ صبحانه ای مفید و مغذی و برای دانش آموزان بسیار مناسب است. طرز تهیه تست تخم مرغ بسیار ساده است و مواد زیادی نمیخواهد. حتماً در منوی کافه ها زیاد این اسم را دیده اید! چون تست تخم مرغ در عین سادگی بسیار خوشمزه است و ظاهر خوبی دارد. پس دست به کار شوید و این صبحانه عالی را برای شروع یک روز خوب و پر انرژی آماده کنید.
برای درست کردن تست تخم مرغ بهتر است از کره استفاده کنید. اگر کره ندارید یا به هر دلیل دیگری نمیخواهید از آن استفاده کنید، با روغن مایع غذا را آماده کنید.
کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
با استفاده از لیوان بخش میانی نان تست را قالب بزنید و خارج کنید.
در تابه ای روغن یا کره بریزید و روی شعله متوسط بگذارید تا داغ شود.
پس از اینکه روغن داغ شد، نان ها را در تابه بگذارید تا با حرارت ملایم برشته و طلایی شوند.
نان را برگردانید و یک تخممرغ کامل را داخل گودی نان بریزید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ بسته و آماده شود. با این روش تخممرغ حالت عسلی میشود.
روی تخممرغ کمی نمک بپاشید. در صورت تمایل و بنا به ذائقه میتوانید روی تخممرغ، فلفل هم بریزید.
اگر میخواهید دو طرف تخممرغ پخته شود، هم زمان با گذاشتن نان در تابه، تخممرغ را اضافه کنید و پس از اینکه یک طرف پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و سرخ شود.
پس از اینکه تخممرغ خودش را گرفت، صبحانه آماده سرو است.
با کاتر میتوانید نان را به شکل های مختلفی مانند قلب برش بزنید. در ضمن میتوانید قسمت برش خورده نان را هم سرخ و با تست سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
کرپ مرغ پنیری ؛ لقمه دانش آموزی
گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی
جیب تاجر ؛ فینگرفود دلچسب و اشتهاآور (+ ویدئو)