شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های ایرانی پرطرفدار و خوش‌مزه است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می‌شود. 

  

شیرینی کشمشی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که بیشتر افراد آن را دوست دارند. شیرینی کشمشی به‌راحتی در منزل تهیه می‌شود و گزینۀ مناسبی برای دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه همراه با صرف چای و نوشیدنی است.

مواد لازم:

  • آرد: یک لیوان
  • کره: 100 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر قند: دوسوم لیوان
  • کشمش پلویی: یک‌چهارم لیوان
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

شیرینی کشمشی

کره را از یخچال بیرون می‌آوریم تا با دمای محیط نرم شود.

سپس آن را در یک کاسۀ بزرگ ریخته، پودر قند و وانیل را به آن افزوده و با همزن خوب هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست و کرم رنگ شود.

تخم‌مرغ را به مایه افزوده، دوباره با همزن خوب می‌زنیم تا تخم‌مرغ با مایه یکدست شود.

آرد را هم کم‌کم در مایه ریخته و مخلوط می‌کنیم.

کشمش را حدود ۳۰ دقیقه در آبخیس می‌کنیم تا نرم شود و بعد آبکش می‌کنیم. سپس آن را به مایۀ شیرینی می‌افزاییم.

دوباره مواد را مخلوط می‌کنیم تا منسجم شوند.

فر را از قبل روشن می‌کنیم تا گرم شود.

کف سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم. مایۀ شیرینی را در قیف ریخته و به اندازۀ یک گردو از مایه روی کاغذ روغنی می‌ریزیم.

دقت کنید شیرینی‌ها از هم فاصله داشته باشند، چون مایه پس از پخت پهن می‌شود و نیاز به جا دارد.

پس از اینکه سینی از مایۀ شیرینی پر شد،  آن را در فر می‌گذاریم تا شیرینی‌ها پخته شوند. برای پخته شدن شیرینی کشمشی  حدود 10 تا 15 دقیقه زمان لازم است.

برای اینکه مطمئن شویم شیرینی‌ها پخته‌اند، لبه‌های آن‌ها را نگاه می‌کنیم. اگر طلایی شده بودند، شیرینی‌ها آماده‌اند.

سینی را از فر بیرون می‌آوریم و صبر می‌کنیم تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند. سپس از روی کاغذ روغنی آرام جدا کرده و در ظرف سرو می‌چینیم.

شیرینی کشمشی به دلیل مواد مغذی و مفیدی که دارد، همراه با شیر میان‌وعده‌ای مناسب برای کودکان است.


همچنین بخوانید:

صبحانه ای مقوی با نان موز 

شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب 

عصرانه ای دلچسب با کیک ماست