کیک مکزیکی یکی از کیکهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و همانطور که از نامش پیدا است ، اصالت آن متعلق به کشور مکزیک است.
کیک مکزیکی شباهت زیادی به کیک اسفنجی دارد و میتوان از آن بهعنوان یک میانوعدۀ خوشمزه استفاده کرد. کیک مکزیکی با روکش شکلاتی یک ترکیب فوقالعاده برای طرفداران دسرهای شکلاتی است.
نشاستۀ ذرت، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با آرد مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک میکنیم.
تخممرغها را جداگانه در کاسهای شکسته و زرده را از سفیده جدا میکنیم.
با همزن برقی سفیدهها را خوب میزنیم تا کاملاً فرم بگیرد و ۲ قاشق شکر به آن افزوده، دوباره هم میزنیم.
در ظرف دیگری زردهها را با بقیۀ شکر و وانیل با همزن برقی هم میزنیم تا کشدار شود. سپس آب جوش و روغن به آن میافزاییم و به هم زدن ادامه میدهیم تا حجم زردهها دو برابر شود.
مخلوط آرد الک شده را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط میکنیم.
در آخر سفیدههای فرم گرفته را هم به مواد اضافه کرده و بهصورت دورانی با هم مخلوط میکنیم.
پس از آماده شدن مایۀ کیک، کف یک قالب ۲۰ سانتی کاغذ روغنی میگذاریم یا با قلممو کف قالب را چرب میکنیم.
مایه را در قالب ریخته و در فر میگذاریم.
پس از ۴۵ دقیقه یک عدد خلال را در کیک فرو میکنیم. اگر از مایه به آن نچسبید، کیک پخته است.
وقتی کیک خنک شد، با نسکافۀ فوری و شکلات آب شده روی آن را میپوشانیم و با انواع مغز پسته ، گردو یا میوه روی آن را تزیین میکنیم.
یکی از جذابترین خوراکیهایی که خیلی آسان و سریع آماده میشود، سمبوسه است. چون کافی است هر موادی که دوست دارید، مخلوط کرده و در نان یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید یا در فر بگذارید تا تبدیل به یک خوراکی خیلی خوشمزه و دلچسب شود. سمبوسه مرغ از انواع این غذای لذیذ و بسیار سبک است وبرای عصرانه یا شام مناسب به نظر میرسد.
مرغ و ذرت را جداگانه بپزید و کنار بگذارید. از کنسرو ذرت هم میتوانید استفاده کنید. مرغ را پس از پختن ریشریش کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. وقتی پیاز سرخ و طلایی شد، مرغ ریشریش شده و ذرت پخته شده را به آن بیفزایید.
وقتی مواد خوب مخلوط شدند، کنار بگذارید تا خنک شوند.
پس از خنک شدن مواد، پنیر موزارلا را به آن افزوده و مخلوط کنید.
خمیر یوفکای مستطیلی را از وسط بهصورت عمودی برش بزنید. سپس از مواد آماده شده در آن ریخته و سمبوسه را ببندید.
میتوانید سمبوسهها را در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید.
برای اینکه سمبوسه در فر طلایی شود، زردۀ تخممرغ را با 3 تا 4 قاشق شیر مخلوط کرده، روی سمبوسه رومال بزنید و روی آن کنجد و سیاهدانه بریزید.
برای پخت سمبوسه از هر موادی که دوست دارید، میتوانید استفاده کنید.
پنیر در سمبوسه عالی میشود. پیشنهاد میشود در همۀ انواع این غذا از پنیر سفید صبحانه گرفته تا پنیر موزارلا و گودا، استفاده کنید.
وقتی سمبوسه را با خمیر یوفکا تهیه میکنید، بهراحتی میتوانید در فر بگذارید تا مانند بورک برشته شود.
برای اینکه سمبوسه رنگ و لعاب بهتری داشته باشد، حتماً از رومال زردۀ تخممرغ و شیر استفاده کنید.
کال کباب یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید با مواد سادهای مانند سیر و بادمجان درست کنید.
کال کباب گیلانی گاهی با نازخاتون مازندرانی اشتباه گرفته میشود. حقیقت هم این است که این دو غذا فرق چندانی با هم ندارند. مازندرانیها به کال کباب گردو اضافه نمیکنند، ولی در آن آبغوره میریزند و به این ترتیب کال کباب گیلانی تبدیل به نازخاتون مازندرانی میشود.
بادمجانها را بشویید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند.
پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سایر مواد رب انار یا آب انار را به بادمجان له شده افزوده و تمام آنها را با هم بکوبید.
سپس رب انار یا آب انار را بیفزایید و تمام مواد را خوب هم بزنید.
شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی بههمین سادگی آماده است!
گیلانیها معمولاً این غذا را در کنار سایر غذاها بهخصوص غذاهایی که در ترکیب آنها ماهی یا مرغ دارند، سرو میکنند و این غذا درواقع حکم یک چاشنی و پیشغذای سرد را دارد.
اگر گردو را حذف و به آن آبغوره اضافه کنید، کال کباب گیلانی تبدیل به نازخاتون مازندرانی میشود.
اگر خالواش و چوچاق ندارید، در کنار نعناع خشک از کمی گشنیز هم استفاده کنید تا طعم غذا دوچندان شود.
برای اینکه بادمجانها زودتر و آسانتر کبابی شوند، با نوک چاقو یک برش عمودی از طول در آنها ایجاد کنید.
اگر از رب انار به جای آب انار استفاده کنید، رنگ غذا تیره میشود، اما طعم لذیذش را از دست نمیدهد.
بعد از درست شدن غذا روی ظرف سلفون بکشید و چند ساعت در یخچال نگه دارید تا مواد به خورد هم بروند.
این غذا را هم به روش اصیل آن، سرد سرو کنید.
ویدئوی تهیه کال کباب گیلانی:
مسقطی یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که با کمی حوصله میتوان آن را در منزل تهیه کرد.
مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان لار استان فارس است. ازاینرو آن را با نام مسقطی شیرازی هم میشناسند. مسقطی هم مانند باسلق بهعنوان شیرینی در کنار چای مصرف میشود.
توجه داشته باشید برای درست کردن مسقطی باید دقت و حوصله به خرج دهید تا دسری خوشطعم داشته باشید.
نشاسته را در ظرفی ریخته و آب سرد روی آن میریزیم تا نشاسته کاملاً در آب سرد حل شود.
سپس مخلوط آب و نشاسته را از صافی عبور میدهیم تا منسجم و یکدست شود و بعد در قابلمهای میریزیم.
قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم. شکر را به مواد افزوده و با هم مخلوط میکنیم تا شکر در مواد حل شود.
زعفران را به هر میزانی که دوست داریم، دم کرده و به مواد میافزاییم. بدیهی است برای داشتن مسقطی خوشرنگتر، باید از زعفران بیشتری استفاده کرد.
مواد را تا جای که نشاسته قوام بگیرد و غلیظ شود، هم میزنیم.
پس از غلیظ شدن نشاسته، گلاب و کره را به مواد افزوده و مخلوط میکنیم تا کاملاً منسجم و یکدست شوند. سپس قالبی را که برای مسقطی آماده کردهایم،با قلممو و روغن کاملاً چرب کرده و مواد را در قالب میریزیم.
روی مسقطی خلال پسته و خلال بادام میریزیم. قالب را در یخچال میگذاریم تا دسر خوب خودش را بگیرد. سپس ظرف را از یخچال بیرون آورده و مسقطی را آرام از قالب خارج میکنیم. آن را به هر مدلی که دوست داریم برش زده و در ظرف موردنظر میچینیم.
این دسر را میتوان بهصورت قالبی هم سرو کرد.
بازدید: ۳۱
خوراک بال مرغ سوخاری با سس بوفالو، اسنک محبوب مهمانیها و مراسم مختلف است.
فرقی نمیکند اهل کجا باشید. بال مرغ چه بهصورت کبابی با چاشنیهای مختلف و چه بهصورت سرخ شده، گریل و سوخاری از خوراکیهای محبوب در مراسم تولد، مهمانی و دورهمیها است. بال مرغ سوخاری با سس بوفالو، یکی از شیوههای پخت بال مرغ است که بسیار لذیذ و خوشطعم است. معمولاً در کنار بال مرغ سوخاری از کتف مرغ هم استفاده میشود. درواقع بهترین قسمتهای مرغ برای سوخاری کردن، بال و کتف است.
در یک کاسه نصف لیوان آرد ذرت، یک قاشق غذاخوری آرد سفید و تمام چاشنی ها را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به این ترکیب افزوده و بهآرامی هم بزنید تا مایۀ خمیری یکدست و صاف شود.
قبل از اینکه بالها را در مایۀ خمیری بغلتانید و سرخ کنید، نصف لیوان آرد ذرت باقیمانده را در یک بشقاب ریخته، بالها را در آن بغلتانید و در یک ظرف دیگر کنار بگذارید.
روغن را در یک قابلمه خوب داغ کنید. مقدار روغن بهقدری باشد که بالها در روغن غوطهور شوند. در حین داغ شدن روغن، بالهای مرغ را یکییکی در مایۀ خمیری بزنید و تمام قسمتهای آن را به مایه آغشته کنید.
سپس آنها را در روغن داغ بیندازید و پس از اینکه تمام قسمتهای آن طلایی و برشته شد، از روغن درآورید.
پس از گرفتن روغن اضافی بالها، آنها را در سس بوفالو بغلتانید و در ظرف مناسب سرو کنید.
کره را به روش بنماری (حرارت غیرمستقیم) آب کرده و با سیر رنده شده مخلوط کنید. سپس سس چیلی، پودر فلفل قرمز، پودر پیاز، نمک، سرکۀ سفید و شکر را به مواد افزوده و خوب هم بزنید. سس بوفالو آماده است.