کال کباب گیلانی همان نازخاتون مازندرانی است ؟

کال کباب یکی از خوش‌مزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید با مواد ساده‌ای مانند سیر و بادمجان درست کنید. 

کال کباب

  

کال کباب گیلانی گاهی با نازخاتون  مازندرانی اشتباه گرفته می‌شود. حقیقت هم این است که این دو غذا فرق چندانی  با هم ندارند. مازندرانی‌ها به کال کباب گردو اضافه نمی‌کنند، ولی در آن آب‌غوره می‌ریزند و به این ترتیب کال کباب گیلانی تبدیل به نازخاتون مازندرانی می‌شود. 

مواد لازم:

  • بادمجان: یک کیلوگرم
  • رب انار یا آب انار: یک فنجان
  • گردو: ۲۰۰ گرم
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • گلپر: یک قاشق چای‌خوری
  • سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ حبه

طرز تهیه:

کال کباب

بادمجان‌ها را بشویید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند.

پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشت‌کوب له کنید. سایر مواد رب انار یا آب انار را به بادمجان له شده افزوده و تمام آن‌ها را با هم بکوبید.

سپس رب انار یا آب انار را بیفزایید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی به‌همین سادگی آماده است!

گیلانی‌ها معمولاً این غذا را در کنار  سایر غذاها به‌خصوص غذاهایی که در ترکیب آن‌ها ماهی یا مرغ دارند، سرو  می‌کنند و این غذا درواقع حکم یک چاشنی و پیش‌غذای سرد را دارد.

نکات مهم:

کال کباب

اگر گردو را حذف و به آن آب‌غوره اضافه کنید، کال کباب گیلانی تبدیل به نازخاتون مازندرانی می‌شود.

اگر خالواش و چوچاق ندارید، در کنار نعناع خشک از کمی گشنیز هم استفاده کنید تا طعم غذا دوچندان شود.

برای این‌که بادمجان‌ها زودتر و آسان‌تر کبابی شوند، با نوک چاقو یک برش عمودی از طول در آن‌ها ایجاد کنید.

اگر از رب انار به جای آب انار استفاده کنید، رنگ غذا تیره می‌شود، اما طعم لذیذش را از دست نمی‌دهد.

بعد از درست شدن غذا روی ظرف سلفون بکشید و چند ساعت در یخچال نگه دارید تا مواد به خورد هم بروند.

این غذا را هم به روش اصیل آن، سرد سرو کنید.

ویدئوی تهیه کال کباب گیلانی:

 


همچنین بخوانید:

کوکوی سه رنگ خورده اید ؟ 

خورشت هویج ، ملس و خوش رنگ(+ویدئو) 

خورشت سیرابیج گیلانی 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.