دورهمی دوستانه با سمبوسه مرغ

سمبوسه مرغ را می‌توان هم در فر و هم به‌صورت سرخ شده آماده کرد. البته اگر در فر آماده شود، سالم‌تر است.
سمبوسه

یکی از جذاب‌ترین خوراکی‌هایی که خیلی آسان و سریع آماده می‌شود، سمبوسه است. چون کافی است هر موادی که دوست دارید، مخلوط کرده و در نان یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید یا در فر بگذارید تا تبدیل به یک خوراکی خیلی خوش‌مزه و دلچسب شود. سمبوسه مرغ از انواع این غذای لذیذ و بسیار سبک است وبرای عصرانه یا شام مناسب به نظر می‎رسد.

مواد لازم: 

  • مرغ: یک تکه
  • ذرت: نصف لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • پنیر موزارلا: یک لیوان
  • نمک، فلفل و ادویۀ دل‌خواه به میزان لازم
  • خمیر یوفکای مستطیلی به میزان لازم

طرز تهیه:

سمبوسه

مرغ و ذرت را جداگانه بپزید و کنار بگذارید. از کنسرو ذرت هم می‌توانید استفاده کنید. مرغ را پس از پختن ریش‌ریش کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. وقتی پیاز سرخ و طلایی شد، مرغ ریش‌ریش شده و ذرت پخته شده را به آن بیفزایید.

وقتی مواد خوب مخلوط شدند، کنار بگذارید تا خنک شوند.

پس از خنک شدن مواد، پنیر موزارلا را به آن افزوده و مخلوط کنید.

خمیر یوفکای مستطیلی را از وسط به‌صورت عمودی برش بزنید. سپس از مواد آماده شده در آن ریخته و سمبوسه را ببندید.

می‌توانید سمبوسه‌ها را در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید.

برای اینکه سمبوسه در فر طلایی شود، زردۀ تخم‌مرغ را با 3 تا 4 قاشق شیر مخلوط کرده، روی سمبوسه‌ رومال بزنید و روی آن کنجد و سیاه‌دانه بریزید.

نکات قابل توجه :

سمبوسه

برای پخت سمبوسه از هر موادی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

پنیر در سمبوسه عالی می‌شود. پیشنهاد می‌شود در همۀ انواع این غذا از پنیر سفید صبحانه گرفته تا پنیر موزارلا و گودا، استفاده کنید.

وقتی سمبوسه را با خمیر یوفکا تهیه می‌کنید، به‌راحتی می‌توانید در فر بگذارید تا مانند بورک برشته شود.

برای اینکه سمبوسه رنگ و لعاب بهتری داشته باشد، حتماً از رومال زردۀ تخم‌مرغ و شیر استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه چند نوع اسموتی موز

طرز تهیه رول هویج

کراکت سیب زمینی

جیب تاجر ؛ فینگرفود دلچسب و اشتهاآور (+ ویدئو)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.