برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار

برگر از غذاهای فست فودی است که انواع گوناگونی دارد و بسیار محبوب و پرطرفدار است.

برگر

  

برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار یکی از برگرهای بسیار خوش‌مزه و بی‌نظیر است که حتماً باید آن را امتحان  کنید. پیازهای درشت حلقه‌ای سرخ‌شده در کنار پنیر چدار، طعم و عطری خاص به  این برگر می‌دهند.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز: یک عدد بزرگ برای حلقه کردن 
  • پیاز: یک عدد کوچک برای رنده شدن
  • پنیر چدار به میزان لازم
  • نان همبرگر به تعداد لازم
  • خیارشور در صورت تمایل
  • خردل به میزان لازم

طرز تهیه:

برگر

پیاز کوچک را رندۀ ریز کنید و آب آن را کامل بگیرید.

گوشت را به پیاز افزوده، نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.

در یک تابۀ بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.

گوشت را به قسمت‌های مساوی تقسیم کرده و به‌شکل گرد در تابه بیندازید.  روی گوشت‌ها را به‌آرامی با کفگیر فشار دهید تا آب آن روی حرارت زیاد بیرون  بیاید. در صورت امکان می‌توانید برگر را در دستگاه گریل طبخ کنید.

پیاز بزرگ را حلقه‌حلقه کرده و روی برگرهای در حال پخت پخش کنید. پیازها  روی حرارت زیاد به‌ سرعت تغییر رنگ و حالت می‌دهند و گوشت برگر هم در آبی  که از پیازها بیرون می‌آید، مغزپخت می‌شود.

پس از اینکه پیازها کمی تغییر رنگ دادند و هر دو روی برگر سرخ شد،  برگرها را روی پیازها بگذارید. حدود 2 دقیقه صبر کنید تا پیازها رنگ  بگیرند.

پیاز طلایی و برگر سرخ شده، نشانۀ آماده شدن غذا است. سپس ورقۀ پنیر چدار را روی برگر بگذارید تا آب شود.

روی نان همبرگر کمی سس خردل بریزید و در صورت تمایل چند برش خیارشور روی نان بگذارید.

در پایان با یک کفگیر، پیاز، گوشت و پنیر  را بلند کنید و لای نان بگذارید. برگر باید کاملاً داغ باشد تا با گرما و  بخار آن، نان همبرگر هم گرم شود.

همچنین بخوانید:

لازانیا بدون فر 

نکات طلایی تهیه سس بشامل 

استیک مرغ با سس قارچ 

پاناکوتا شکلاتی ؛ نمی توان آن را رد کرد

پاناکوتا شکلاتی یک دسر خوش‌مزۀ ایتالیایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی، به‌عنوان میان‌وعده هم مصرف می‌شود.

پاناکوتا

  

پاناکوتا شکلاتی یکی از دسرهای  بین‌المللی بسیار خو‌ش‌مزه است که طرفداران خاص خود را دارد. پاناکوتا به  شیوه‌های گوناگون و با طعم‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. پاناکوتا شکلاتی یکی از محبوب‌ترین انواع پاناکوتا است.

مواد لازم:

  • شیر: ۲ لیوان
  • خامه: یک‌چهارم لیوان
  • شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
  • وانیل به میزان لازم
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 

پاناکوتا

نیمی از شیر را در کاسه‌ای ریخته و پودر ژلاتین را به آن می‌افزاییم.

کاسه را روی بخار کتری می‌گذاریم و با قاشق هم می‌زنیم تا ژلاتین کاملاً در شیر حل شود. سپس آن را کنار می‌گذاریم.

خامه را در قابلمه‌ای ریخته و بقیۀ شیر را کم‌کم به آن می‌افزاییم. آن‌ها را با همزن خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

شکر را به مواد اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملاً در مواد حل شود.

نیازی به جوش آمدن مواد نیست. وقتی شکر حل شد و مواد کمی داغ شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

شکلات تخته ای را ریز رنده می‌کنیم. آن را با کمی وانیل، پودر کاکائو و مخلوط شیرو ژلاتین نیز به مواد اضافه می‌کنیم.

همۀ مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست و منسجم شوند.

اگر دوست دارید پاناکوتا شکلاتی رنگ  تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید شکلات تخته‌ای و کاکائوی بیشتری به مواد  اضافه کنید که در این صورت طعم آن تلخ‌تر هم می‌شود.

در صورت تلخ شدن، به‌هیچ‌وجه شکر اضافه نکنید. چون نه تنها تلخی را از بین نمی‌برد، بلکه طعم دسر را هم خراب می‌کند.

مواد پاناکوتا را در قالب موردنظر می‌ریزیم و حداقل ۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا پاناکوتا حالت بگیرد و سفت شود.

سپس پاناکوتای آماده شده را از قالب بیرون آورده و با خامه یا انواع میوه یا شکلات رنگی ریز تزیین می‌کنیم.

همچنین بخوانید:

کاپ کیک کره ای ؛ عصرانه‎ ای دلچسب 

کیک زبرا ، عصرانه تابستانی 

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی 

تهیه رولت مرغ بدون فر

رولت مرغ غذای شیک و مجلسی و مناسب افرادی است که رژیم غذایی خاص دارند.

رولت مرغ

  

رولت مرغ غذای مفید و خوش‌مزه‌ای است و پیشنهاد می‌کنیم آن را حتماً درست کنید. رولت مرغ مناسب افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و می‌خواهند غذایی شیک و مجلسی درست کنند.

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • ژامبون: ۸ ورق
  • سینۀ مرغ: ۲ عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: ۲ عدد
  • جعفری به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • تخم‌مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

رولت مرغ

سینۀ مرغ را با پیاز چرخ می‌کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم‌کرده را به مواد افزوده، خوب مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

کیسه فریزر را باز کرده و روی سطح کار پهن می‌کنیم. روی آن را با مقدار کمی روغن چرب می‌کنیم.

فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده و کمی تفت می‌دهیم.

از مواد گوشت به اندازۀ یک مشت برداشته و  روی نایلون پخش می‌کنیم. پس از اینکه مواد را کامل باز کردیم، روی آن  ژامبون می‌گذاریم و سپس فلفل‌دلمه‌ای تفت داده شده، جعفری خردشده و پنیر  پیتزای رنده شده می‌ریزیم.

به‌طور هم‌زمان دو طرف کیسه را بالا آورده و دو سر رولت را به هم وصل  می‌کنیم. رولت را یک تا دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد

پس از این مدت، کیسه را از رولت جدا  می‌کنیم. رولت را ابتدا در تخم‌مرغی که هم زده‌ایم و سپس در آرد سوخاری  می‌غلطانیم و در روغن سرخ می‌کنیم.

پس از سرخ شدن، رولت را با یک چاقوی تیز به اندازه‌های دل‌خواه برش زده و سرو کنید.

نکات:

رولت مرغ

مواد داخل رولت را بنا به سلیقه‌‎  می‌توانید زیاد کنید. مثلاً خیارشور، قارچ، هویج پخته، گردو یا زرشک  بیفزایید. ولی ژامبون، فلفل‌دلمه‌ای و پنیر پیتزا حتماً باشد.

برای دورچین می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ کرده و سبزیجات بخارپز استفاده کنید.

رولت مرغ را می‌توانید با سس کچاپ هم سرو کنید.

همچنین بخوانید:

خورشت بادمجان ؛ خوش طعم پر طرفدار 

نان داغ ، کباب کوبیده داغ(+ویدئو) 

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر 

طعم خوش اسپاگتی ؛ این بار با بادمجان!

اسپاگتی غذای خوش‌مزه‌ای است که می‌توان آن را با انواع سس‌ها و مواد گوناگون سرو کرد.

اسپاگتی

  

روش‌های گوناگونی  برای پخت و مزه‌دار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را می‌توان با  هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • اسپاگتی: 500 گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
  • بادمجان: 4 عدد
  • گوجه‌فرنگی رنده شده: یک و نیم پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: 2 حبه
  • رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • شکر به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

اسپاگتی

در قابلمه‌ای آب را با مقداری نمک جوش می‌آوریم. اسپاگتی را در آن ریخته و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.

بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم. آن‌ها را  بنا به سلیقه با پوست یا بدون پوست، به هر شکل و اندازه‌ای که دوست داریم،  خرد می‌کنیم. سپس در آبکش گذاشته و روی آن‌ها مقداری نمک می‌پاشیم.  بادمجان‌ها را حدود 15 دقیقه کنار می‌گذاریم.

در یک تابۀ گود مقداری روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. پس از اینکه روغن داغ شد، تکه‌های بادمجان را در آن سرخ می‌کنیم.

پس از سرخ شدن بادمجان‌ها، آنها را کناری قرار می‌دهیم.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن  تفت می‌دهیم تا سرخ شود. پس از طلایی شدن پیاز، سیر خرد شده را به آن  افزوده و تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی رنده شده را با رب، نمک، فلفل، کمی  شکر و کمی آویشن به مواد افزوده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا جا بیفتد و  کمی غلیظ شود.

وقتی سس غلیظ شد، گوشت چرخ‌کرده را به آن می‌افزاییم و تفت می‌‎دهیم تا مزه‌دار شود. سپس بادمجان‌های سرخ شده را اضافه می‌کنیم.

اسپاگتی کنار گذاشته را در ظرف سرو می‌کشیم و سس بادمجان و گوشت را روی آن می‌ریزیم.

می‌توان با برگ سبزیجات تازه، روی اسپاگتی بادمجان را تزیین کرد.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی اسپاگتی بریزید.

همچنین بخوانید:

پاستا آلفردو با سس مخصوص 

گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی 

ماکارونی در فر ؛ مگه داریم؟! 

کرم کارامل ، دسر مقوی و خوشمزه

کرم کارامل یکی از دسرهایی است که در بیشتر جشن‌ها و مهمانی‌ها سرو می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند.

کرم کارامل

  

کرم کارامل یکی از دسرهای خوش‌مزه و پرطرفدار در سراسر دنیا است که در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. کرم کارامل یک دسر فرانسوی است که با طعم‌های متنوع و متفاوت توانسته است رضایت سلیقه‌های مختلف را برآورده کند.

مواد لازم:

  • شیر: یک فنجان
  • شکر: یک فنجان
  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • خامه: ۳۰۰ میلی‌لیتر
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

کرم کارامل

فر را روشن می کنیم تا گرم شود.

سه‌چهارم شکر را در شیرجوش می‌ریزیم. یک  فنجان آب به آن افزوده و روی حرارت می‌گذاریم. با قاشق هم می‌زنیم تا شکر  کاملاً در آب حل شود.

وقتی شربت جوشید و رنگ آن تغییر کرد، از  روی حرارت برمی‌داریم تا سرد شود. سپس آن را به‌طور مساوی در ظرف‌های کوچک  مخصوص فر می‌ریزیم. البته تمام آن را می‌توان در یک ظرف هم ریخت.

خامه را در قابلمه‌ ریخته و وانیل و شیر  را به آن می‌افزاییم. آن‌ها را روی حرارت می‌گذاریم و مواد را هم می‌زنیم  تا شیر به جوش بیاید. سپس از روی حرارت برمی‌داریم.

تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در ظرف کوچکی  می‌شکنیم تا مطمئن شویم سالم هستند. سپس آن‌ها را در کاسه‌ای بزرگ  می‌ریزیم. بقیۀ شکر را به آن افزوده، خوب هم می‌زنیم تا به رنگ کرم در  بیاید. سپس مخلوط خامه و شیر را کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم.

مواد را هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود. مایۀ آماده شده را در ظرف‌های شربت ریخته و در سینی فر می‌گذاریم.

حتماً سینی فر باید لبه داشته باشد. کف سینی کمی آب جوش می‌ریزیم، به‌طوری که دوسوم ظرف‌ها در آب جوش باشند.

سینی را آرام در فر می‌گذاریم. پس از ۳۰ دقیقه کرم کارامل سفت می‌شود و آماده است.

پس از اینکه ظرف‌ها خنک شدند، در یخچال می‌گذاریم تا خوب حالت بگیرند.

سپس دسر را از یخچال بیرون می‌آوریم و آن را آرام در ظرف موردنظر برمی‌گردانیم و به دل‌خواه تزیین می‌کنیم.

همچنین بخوانید:

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی 

پای انگور ؛ دسر تابستانی 

شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب