تهیه رولت مرغ بدون فر

رولت مرغ غذای شیک و مجلسی و مناسب افرادی است که رژیم غذایی خاص دارند.

رولت مرغ

  

رولت مرغ غذای مفید و خوش‌مزه‌ای است و پیشنهاد می‌کنیم آن را حتماً درست کنید. رولت مرغ مناسب افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و می‌خواهند غذایی شیک و مجلسی درست کنند.

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • ژامبون: ۸ ورق
  • سینۀ مرغ: ۲ عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: ۲ عدد
  • جعفری به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • تخم‌مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

رولت مرغ

سینۀ مرغ را با پیاز چرخ می‌کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم‌کرده را به مواد افزوده، خوب مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

کیسه فریزر را باز کرده و روی سطح کار پهن می‌کنیم. روی آن را با مقدار کمی روغن چرب می‌کنیم.

فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده و کمی تفت می‌دهیم.

از مواد گوشت به اندازۀ یک مشت برداشته و  روی نایلون پخش می‌کنیم. پس از اینکه مواد را کامل باز کردیم، روی آن  ژامبون می‌گذاریم و سپس فلفل‌دلمه‌ای تفت داده شده، جعفری خردشده و پنیر  پیتزای رنده شده می‌ریزیم.

به‌طور هم‌زمان دو طرف کیسه را بالا آورده و دو سر رولت را به هم وصل  می‌کنیم. رولت را یک تا دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد

پس از این مدت، کیسه را از رولت جدا  می‌کنیم. رولت را ابتدا در تخم‌مرغی که هم زده‌ایم و سپس در آرد سوخاری  می‌غلطانیم و در روغن سرخ می‌کنیم.

پس از سرخ شدن، رولت را با یک چاقوی تیز به اندازه‌های دل‌خواه برش زده و سرو کنید.

نکات:

رولت مرغ

مواد داخل رولت را بنا به سلیقه‌‎  می‌توانید زیاد کنید. مثلاً خیارشور، قارچ، هویج پخته، گردو یا زرشک  بیفزایید. ولی ژامبون، فلفل‌دلمه‌ای و پنیر پیتزا حتماً باشد.

برای دورچین می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ کرده و سبزیجات بخارپز استفاده کنید.

رولت مرغ را می‌توانید با سس کچاپ هم سرو کنید.

همچنین بخوانید:

خورشت بادمجان ؛ خوش طعم پر طرفدار 

نان داغ ، کباب کوبیده داغ(+ویدئو) 

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.