پاستا آلفردو غذایی ساده و خوشمزه برای یک شام صمیمانه است.
پاستا یکی از غذاهای رایج ایتالیایی است که در تمام جهان طبخ میشود. پاستا آلفردو نوعی پاستااست که بسیار پرطرفدار است و طعم خوبی دارد. طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است و سریع آماده میشود.
کره را در تابه آب کنید. دقت کنید که حرارت اجاق ملایم باشد. خامه را به کره افزوده، بگذارید مخلوط برای 5 دقیقه قل بخورد. جعفری، سیر خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کرده، مخلوط را مرتب هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
در قابلمه آب و نمک بریزید و بگذارید جوش بیاید. به آب در حال جوش پاستا را اضافه کنید. در ظرف را باز بگذارید تا پاستا خمیر نشود. صبر کنید تا پاستا بپزد. در این فاصله یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.
همزمان با ریختن پاستا در آب، در تابهای دیگر کره را آب کنید. سینۀ مرغ پخته و تکه شده را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل و سس آلفردو را به آن افزوده، بگذارید با هم چند قل بخورند تا تکههای مرغها طعم بگیرند.
وقتی پاستا پخت، آن را آبکش کنید. سپس در ظرفی که از قبل کمی گرم کردهاید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آن اضافه کنید.
هنگام سرو میتوانید مقداری پنیر پارمزان و جعفری خرد شده روی پاستا بریزید.
سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی