همبرگر خانگی مخصوص

همبرگر را به آسانی می‌توانید در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

همبرگر

همبرگر از قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی است. به همین دلیل برگرهای دیگر مانند چیزبرگر، چیکن برگر و… به وجود آمدند. همبرگر در ایران هم محبوبیت زیادی دارد و کمتر کسی آن را دوست ندارد. در صورتی که منع مصرف گوشت دارید، می‌توانید آن را با سویا درست کنید.

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • نان همبرگر: ۴ عدد
  • گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

همبرگر

پیاز را رنده کرده، در صافی می‌ریزیم و با قاشق فشار می‌دهیم تا آب آن خارج شود. سیر را هم ریز رنده می‌کنیم.

گوشت چرخ‌کرده را روی سطح صافی مانند تخته گوشت، پهن می‌کنیم. سپس پیاز و سیر رنده شده را روی گوشت می‌ریزیم.

تخم‌مرغ را روی گوشت می‌ریزیم. سپس مقداری نمک و فلفل به مواد افزوده، گوشت را با موادی که روی آن ریخته‌ایم خوب ورز می‌دهیم.

آرد سوخاری را کم‌کم روی گوشت می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم. اگر مایۀ همبرگر هنوز شل بود، می‌توانیم آرد سوخاری اضافه کنیم تا مایۀ منسجمی داشته باشیم.

مایۀ همبرگر را ۴ قسمت کرده و هر قسمت را با دست گرد می‌کنیم.

هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک می‌گذاریم و با دست آن را به شکل دایره پهن می‌کنیم. باید دقت کرد همبرگرها نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه نازک که زود بسوزد.

روی همبرگرها هم پلاستیک می‌کشیم و یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

داخل تابه کمی روغن می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم. سپس  پلاستیک روی همبرگر را بر‎می‌داریم و آن را در تابه می‌گذاریم.

ابتدا گوشت کمی آب می‌اندازد. کمی حرارت را بیشتر می‌کنیم تا آب آن خشک شود. سپس آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

پس از این‎که همبرگرها سرخ شدند، داخل نان‌ها را سس می‌زنیم و با همبرگر، خیارشور، پیاز، کاهو و گوجه پر می‌کنیم.

همچنین بخوانید:

راز مرغ سوخاری رستورانی

میگو پفکی ، شیک و مجلسی

ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی

هویج پلو ، شیرین خوش رنگ

ژله بستنی ، دسر آسان و مجلسی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.