طرز تهیه انواع قارچ شکم پر

قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای ساده، شیک و خوش‌مزه است که به راحتی آماده و سرو می‌شود.

قارچ

قارچ یکی از مواد غذایی خوش‌مزه و اشتهاآور است که خاصیت زیادی دارد. می‌توان با آن غذاهای متنوعی درست کرد که یکی از آن‌ها قارچ شکم‌پر است. قارچ شکم‌پر یک پیش‌غذای کامل و مفید است.

در این مطلب با طرز تهیه چند نوع قارچ شکم‌پر آشنا می‌شوید.


قارچ شکم‌پر با خامه بروکلی

قارچ

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • بروکلی: یک عدد
  • سیر: 2 حبه
  • پنیر خامه‌ای به میزان لازم
  • قارچ بزرگ: 8 عدد
  • سینۀ بوقلمون: یک عدد
  • روغن‌زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

ساقۀ قارچ‌ها را ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید.

در تابه‌ای روغن داغ کنید. سپس بروکلی، پیاز، ساقۀ قارچ، سیر و کمی نمک در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی مواد سرخ شدند، آن‌ها را له کنید تا شبیه پوره شوند. این پوره، خامۀ بروکلی است.

پنیر و سینۀ بوقلمون خرد شده را به خامه بیفزایید.

داخل قارچ‌ها را از مواد پر کنید و کمی جعفری روی آن‌ها بپاشید. 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجۀ سانتی‎گراد بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با پنیر

قارچ

مواد لازم:

  • قارچ بزرگ به تعداد دل‌خواه
  • پنیر پیتزای سفید و زرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

داخل قارچ‌ها را خالی کنید. به آن‌ها کمی نمک بزنید تا مزه‌دار شوند. سپس با پنیر پر کنید و در ظرف مناسب بگذارید.

روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در فر بگذارید.

قارچ شکم‌پر با اسفناج و پنیر

قارچ

مواد لازم:

  • قارچ بزرگ: ۲۰ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • اسفناج: 500 گرم
  • پنیر موزارلا: یک لیوان
  • پنیر پارمزان: یک لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ساقۀ قارچ‌ها را جدا کرده و خرد کنید. سپس آن‌ها را با سیر له شده و کره، تفت دهید تا نرم شوند.

اسفناج را خرد کنید و پس از این‎که آب اضافی آن گرفته شد، به مواد بیفزایید. نمک و فلفل به میزان لازم به مواد بزنید و قارچ‌ها را پر کنید.

هر 2 نوع پنیر را روی مواد بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

قارچ شکم‌پر با گوشت چرخ‌کرده

قارچ

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
  • قارچ بزرگ: 8 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم
  • ذرت پخته: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و ذرت را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.

قارچ‌ها را با مواد پر کنید. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه چند نوع اسموتی موز

انواع سالاد میوه تابستانی

طرز تهیه رول هویج

کراکت سیب زمینی

سوپ قارچ ، گیاهی و ساده

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.