قارچ شکمپر یک پیشغذای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو میشود.
قارچ یکی از مواد غذایی خوشمزه و اشتهاآور است که خاصیت زیادی دارد. میتوان با آن غذاهای متنوعی درست کرد که یکی از آنها قارچ شکمپر است. قارچ شکمپر یک پیشغذای کامل و مفید است.
در این مطلب با طرز تهیه چند نوع قارچ شکمپر آشنا میشوید.
ساقۀ قارچها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.
در تابهای روغن داغ کنید. سپس بروکلی، پیاز، ساقۀ قارچ، سیر و کمی نمک در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی مواد سرخ شدند، آنها را له کنید تا شبیه پوره شوند. این پوره، خامۀ بروکلی است.
پنیر و سینۀ بوقلمون خرد شده را به خامه بیفزایید.
داخل قارچها را از مواد پر کنید و کمی جعفری روی آنها بپاشید. 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجۀ سانتیگراد بگذارید تا آماده شوند.
داخل قارچها را خالی کنید. به آنها کمی نمک بزنید تا مزهدار شوند. سپس با پنیر پر کنید و در ظرف مناسب بگذارید.
روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در فر بگذارید.
ساقۀ قارچها را جدا کرده و خرد کنید. سپس آنها را با سیر له شده و کره، تفت دهید تا نرم شوند.
اسفناج را خرد کنید و پس از اینکه آب اضافی آن گرفته شد، به مواد بیفزایید. نمک و فلفل به میزان لازم به مواد بزنید و قارچها را پر کنید.
هر 2 نوع پنیر را روی مواد بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.
پیاز و فلفلدلمهای را نگینی خرد کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، رب و ذرت را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.
قارچها را با مواد پر کنید. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.