کباب چنجه یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاها است که به شیوههای گوناگون پخته میشود.
کباب چنجه یکی از بهترین و لذیذترین کبابها است. این کباب به تنهایی طعم خوبی دارد، ولی اگر با سس سیر همراه شود، مزۀ بینظیری پیدا میکند که به آسانی نمیتوان از آن گذشت.
برای تهیۀ کباب چنجه گوشت را مکعبی خرد کنید.
در کیسهای، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکۀ سفید و روغنزیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را خوب هم بزنید تا همۀ مواد به خرد هم بروند. کیسه را ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب مزهدار شود.
حبههای سیر را در غذاساز یا مخلوطکن، پوره کنید. نمک، روغنزیتون و آب لیموترش را افزوده، بگذارید تا کاملاً نرم و خامهای شکل شوند. وقتی مخلوط یکدست شد، سس آماده است. این سس سیر را میتوانید در ظرف دربسته تا یک هفته نگهداری کنید.
فلفلدلمهای سبز، زرد و قرمز انتخاب و آنها را مکعبی خرد کنید. پیاز را هم حلقهای ببرید. اگر پیاز قرمز در دسترس ندارید، از پیاز سفید استفاده کنید. انتخاب پیاز قرمز برای زیبایی ظاهر غذا است و تأثیری در مزۀ آن ندارد.
برای درست کردن کباب، سیخهای چوبی را با روغن چرب کنید. اگر از سیخ فلزی استفاده میکنید، نیازی به چرب کردن نیست. سپس بهترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفلدلمهای در هر سیخ بگذارید و این کار را تکرار کنید. در صورت تمایل میتوانید قارچ هم در سیخها بگذارید.
کبابپز یا منقل را روشن کنید. کبابها را ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا مغزپخت و نرم شوند. سپس روی آنها سس سیر بمالید و با برنج، سالاد یا نان سرو کنید.
آموزش تهیه کباب چنجه ساده:
شیرین پلو ، غذای مجلسی ایرانی(+ویدئو)