ته چین گوجه فرنگی را امتحان کرده اید ؟

ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود.

ته چین

  

ته چین گوجه‌فرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوش‌مزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه می‌شوند و لذیذ و خوش‌طعم هستند.

مواد لازم:

  • برنج: ۵ پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
  • عصارۀ مرغ: یک عدد
  • ادویه‌ کاری: یک قاشق چای‌خوری
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردۀ تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۸ عدد

طرز تهیه:

ته چین

سینۀ مرغ را بپزید و پس از پختن خرد کنید و کنار بگذارید.

برنج را چند ساعت با آب و نمک  خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را در آن  بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

نیمی از کره را در تابه‌ بریزید  و روی حرارت ملایم‌ بگذارید. سپس سینۀ مرغ، عصارۀ مرغ و ادویه‌ کاری را  بیفزایید و تفت دهید تا رنگ مرغ طلائی‌ شود.

قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و به مواد بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌های تخم‌‌مرغ‌ را در کاسه‌ بریزید و با همزن هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.

برنج آبکش شده را به این مخلوط افزوده و هم بزنید.

کف ظرف نسوز را با کره چرب کرده، یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

کمی از مخلوط مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوره یا رنده  کرده و روی مواد بریزید. به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و  گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. حتماً آخرین لایه‌، گوجه‌فرنگی باشد.

بقیۀ کره را خرد کرده و روی ته‌ چین بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جای آن را سوراخ کنید تا بخار ته‌ چین خارج شود.

ته‌ چین را حدود یک ساعت و نیم در فر از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.

همچنین بخوانید:

خورشت بادمجان ؛ خوش طعم پر طرفدار 

نان داغ ، کباب کوبیده داغ(+ویدئو) 

کوکوی سه رنگ خورده اید ؟ 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.