ردولوت ؛ کیک قرارهای صمیمانه

ردولوت که در لغت به معنای مخمل سرخ است، از کیک‌های محبوب برای مجالس و مهمانی‌ها است.

کیک

  

کیک ردولوت را معمولاً از قنادی‌ها می‌گیرند یا وقتی به کافی‌شاپ می‌روند، یک تکه از  آن را با چای یا قهوه میل می‌کنند. شما می‌توانید به‌سادگی ردولوت را در  منزل تهیه کنید.

مواد لازم:

  • روغن مایع: یک و نیم پیمانه
  • آرد: دو و نیم پیمانه
  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو: یک قاشق مرباخوری
  • باترمیلک: یک پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • رنگ غذا: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • سرکۀ سفید: یک قاشق چای‌خوری
  • گردو برای تزیین
  • خامۀ قنادی برای تزیین

کیک

مواد لازم برای تهیه خامه پنیری فراستینگ یا کرم چیز فراستینگ:

  • پنیر خامه‌ای صاف و یکدست زده شده: ۴۵۰ گرم
  • پودر قند: ۴ پیمانه
  • کرۀ آب شده در دمای محیط: یک پیمانه
  • وانیل: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

کیک

ابتدا باید باترمیلک را درست کنید. برای  این کار یک پیمانه شیر پرچرب را که به دمای محیط رسیده، با یک قاشق غذاخوری  آب لیموترش یا آب‌لیمو مخلوط کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

در یک کاسه پودر کاکائو، آرد، نمک، شکر و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط  و ۲ تا 3 بار الک کنید.

در کاسه‌ای دیگر روغن مایع، باترمیلک، 2  عدد تخم‌مرغ، رنگ غذا، سرکۀ سفید و وانیل را با هم مخلوط کنید. حالا مواد  هر دو ظرف را با هم در غذاساز یا میکسر ریخته، خوب  به هم بزنید تا مایۀ  خمیری یکدست و صاف شود.

قالب کیک را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه را در قالب ریخته و  در فر بگذارید. ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای پختن کیک کافی است. بلافاصله پس از پف  کردن کیک، آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب بگذارید.

وقتی کیک سرد شد، آن را با یک چاقوی تیز  از وسط به دو نیم تقسیم کرده و برای لایۀ میانی و لایۀ روی کیک از خامۀ  پنیری استفاده کنید. برای تهیۀ خامه پنیری فراستینگ یا همان کرم  چیزفراستینگ، پنیر خامه‌ای، شکر و کرۀ نرم شده  را در یک ظرف بریزید و با  همزن برقی ۵ دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

روی لایۀ اول را کاملاً با کرم بپوشانید. حالا لایۀ دوم را هم با دقت روی لایۀ اول بگذارید و با کرم تمام سطح آن را پوشش دهید.

باقی‌ماندۀ کرم را روی سطح اطراف کیک  بمالید. روی ردولوت را با خامۀ قنادی و مغز گردو یا هر میوه و آجیل دیگری  که دوست دارید، تزیین کنید.

پس از تزیین بهتر است ردولوت را ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم خامه و پنیر را به خود بگیرد.

سرکۀ سفید تأثیری در طعم نهایی ردولوت ندارد و فقط برای خوش‌رنگ شدن آن به‌کار می‌رود.


 


همچنین بخوانید:

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی 

کیک هویج ؛ خوش رنگ با طعمی متفاوت(+ویدئو) 

شیرینی خانگی ؛ هم کره ای هم مربایی 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.