بلال کبابی با 3 طعم متفاوت

ذرت یا بلال بعد از گندم و برنج،  مهم‌ترین مادۀ غذایی است و روغن تهیه شده از آن منبع خوبی برای تأمین  نیازهای غذایی مردم در سراسر جهان است.

بلال

  

بلال کبابی را در اماکن تفریحی می‌توان یافت. اما اگر در خانه هوس درست کردن بلال  کردید، حتماً این 3 نوع مختلف را با چاشنی‌های بی‌نظیر امتحان کنید. این  بلال‌های کبابی در فر تهیه می‌شوند و هر کدام طعم و مزۀ خاص و جالبی دارند.

مواد لازم طعم ایتالیایی:

  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • خمیر آنچوی: نصف قاشق چای‌خوری
  • سیر رنده شده: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌سیاه: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم
  • پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

مواد لازم طعم چینی:

  • روغن‌کنجد: یک قاشق غذاخوری
  •  سیر خرد شده: نصف قاشق چای‌خوری
  • سس سویا: ۲ قاشق چای‌خوری
  • سس گوجه‌فرنگی: نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم طعم مکزیکی:

  • کره به میزان لازم
  • سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده به میزان لازم
  • نمک و فلفل‌سیاه: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر چیلی: یک قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
  • سیر خرد شده: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

بلال

برای هر کدام از طعم‌ها، همۀ مواد را با هم در کاسه‌ای مخلوط کنید. سپس با استفاده از قلم‌مو، از مواد روی بلال‌ها بمالید.

بلال‌ها را در سینی فر چیده و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.

بلال‌های کبابی را در ظرف سرو بچینید. روی  بلال ایتالیایی جعفری خرد شده و روی بلال چینی پیاز خرد شده بریزید. روی  بلال مکزیکی هم یک قاچ لیموترش تازه بگذارید.

نکات کباب کردن بلال:

بلال

برای چهار تا شش عدد بلال، یک‌چهارم فنجان  نمک را در4 لیتر آب می‌ریزیم. در این محلول می‌‌توان از فلفل یا سیر خرد  شده و سایر ادویه‌جات دیگر به‌دل‌خواه استفاده کرد.

بلال را حدود یک ساعت در این محلول می‌گذاریم تا ذرت طعم و مزۀ مواد را بگیرد.

ذرت را از محلول بیرون آورده و روی پارچۀ تمیز می‌گذاریم تا خشک شود. سپس روی  آن‌ها از سس‌های مختلف که درست کرده‌ایم، مالیده و کباب می‌کنیم.


همچنین بخوانید:

تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه 

پنیر محلی فارمر را می شناسید؟ 

سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.