ذرت یا بلال بعد از گندم و برنج، مهمترین مادۀ غذایی است و روغن تهیه شده از آن منبع خوبی برای تأمین نیازهای غذایی مردم در سراسر جهان است.
بلال کبابی را در اماکن تفریحی میتوان یافت. اما اگر در خانه هوس درست کردن بلال کردید، حتماً این 3 نوع مختلف را با چاشنیهای بینظیر امتحان کنید. این بلالهای کبابی در فر تهیه میشوند و هر کدام طعم و مزۀ خاص و جالبی دارند.
برای هر کدام از طعمها، همۀ مواد را با هم در کاسهای مخلوط کنید. سپس با استفاده از قلممو، از مواد روی بلالها بمالید.
بلالها را در سینی فر چیده و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.
بلالهای کبابی را در ظرف سرو بچینید. روی بلال ایتالیایی جعفری خرد شده و روی بلال چینی پیاز خرد شده بریزید. روی بلال مکزیکی هم یک قاچ لیموترش تازه بگذارید.
برای چهار تا شش عدد بلال، یکچهارم فنجان نمک را در4 لیتر آب میریزیم. در این محلول میتوان از فلفل یا سیر خرد شده و سایر ادویهجات دیگر بهدلخواه استفاده کرد.
بلال را حدود یک ساعت در این محلول میگذاریم تا ذرت طعم و مزۀ مواد را بگیرد.
ذرت را از محلول بیرون آورده و روی پارچۀ تمیز میگذاریم تا خشک شود. سپس روی آنها از سسهای مختلف که درست کردهایم، مالیده و کباب میکنیم.
سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر