کباب آن هم از نوع قارچ!

کبابی کردن قارچ علاوه بر اینکه طعم خوبی به آن می‌دهد، سالم و گزینۀ خوبی برای رژیم لاغری است.

قارچ

  

قارچ کبابی یکی از پیش‌غذاها و میان‌وعده‌های بسیار خوش‌مزه است که طعم و عطر خوبی  دارد. قارچ خواص زیادی دارد و وقتی به‌صورت کبابی درست شود، تمام خواص و  ارزش غذایی آن حفظ می‌شود.

مواد لازم:

  • قارچ: ۸ عدد
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • لیموترش: ۲ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

قارچ

دقت کنید که برای قارچ کبابی از قارچ‌های سالم و بدون تیرگی و زدگی، هم‌اندازۀ یکدیگر و کمی درشت استفاده کنید.

قارچ‌ها را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی خارج شود. سپس آن‌ها را با دستمال کاملاً خشک کنید. قارچ اگر آب داشته باشد، خوش‌مزه نمی‌شود و طعم آب می‌گیرد.

اگر سایز قارچ‌ها خیلی بزرگ است،  می‌توانید آن‌ها را نصف کنید. البته بهتر است از قارچ متوسط استفاده کنید  که نیاز به نصف شدن نداشته باشد و وقتی کباب می‌شود، ظاهر خوبی داشته باشد.

آب لیموترش‌ها را بگیرید و با روغن‌زیتون و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس قارچ‌ها را در این مخلوط بگذارید تا مزه‌دار شوند.

در صورت تمایل می‌توانید کمی پودر سیر یا  پودر تخم گشنیز یا هر طعم و ادویۀ دیگری که دوست دارید، در مواد بریزید تا  به خورد قارچ برود.

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید.

با این کار مواد خوب به خورد قارچ‌ها می‌روند و خوب طعم می‌گیرند.

پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال بیرون بیاورید. قارچ‌ها را سیخ کنید و روی اجاق گاز یا کباب‌پز، کباب کنید.

البته قارچ کبابی را روی منقل یا در فر هم  می‌توانید آماده کنید. فقط باید مراقب باشید که خشک نشوند. اگر می‌خواهید  روی منقل یا در فر کباب کنید، حتماً روی آن‌ها با قلم‌مو کمی کرۀ آب شده  بمالید تا نرم و لذیذ شوند.

می‌توانید در کنار قارچ، هر سبزیجات دیگری که دوست دارید، مزه‌دار کرده و کباب کنید.


همچنین بخوانید:

سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر 

طرز تهیه انواع قارچ شکم پر 

تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه 

سیب زمینی تنوری با پنیر خامه ای و پیازچه 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.