خورشت پاییزی به و آلو

به از میوه‌های پرخاصیت پاییزی است که با آن خورشت، مربا و انواع دسرها را می‌توان درست کرد.

خورشت

  

خورشت به و آلو خورشتی خوش‌طعم و ملس است که خاصیت زیادی دارد. چون به فقط در فصل پاییز  در دسترس است، این خورشت، یک خورشت پاییزی است. پس در این فصل از خورشت به و  آلو غافل نشوید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • گوشت خورشتی: 350 گرم
  • به: 2 عدد
  • آلو بخارا: 100 گرم
  • لپه: یک‌سوم پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • شکر: یک قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

خورشت

لپه را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

به را خوب بشویید و پس از پوست‌ گرفتن، به‌صورت هلالی برش بزنید.

در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و برش‌های به‌ را در آن سرخ کنید. پس از اینکه به تغییر رنگ داد و نرم شد، تابه را کنار بگذارید.

آلو بخارا را بشویید و حدود 2 ساعت در آب خیس کنید.

پیاز را خلالی خرد کنید. در قابلمه‌  مقداری روغن بریزید و پیاز خلالی را در آن سرخ کنید. سپس مقداری نمک، فلفل و  زردچوبه به آن بزنید.

لپه را آبکش کنید. آن را با گوشت به پیازداغ افزوده و خوب تفت دهید. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، زعفران را بیفزایید.

در قابلمه مقداری آب جوش بریزید. در قابلمه را بگذارید تا خورشت با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت یک ساعت، آلو بخارای خیس‌ خورده را در خورشت بریزید.

به سرخ شده را با شکر مخلوط و وقتی گوشت پخت، آن را به خورشت اضافه کنید.

رب را در تابۀ کوچکی با کمی روغن تفت دهید  تا خامی آن گرفته شود. سپس آن را در خورشت بریزید. بگذارید خورشت یک ربع  دیگر بجوشد تا آماده شود.

نکات:

خورشت

می‌توانید به را با پوست هم برش بزنید. برای این کار پوست به را خوب و بادقت بشویید.

با توجه به اینکه آلو طعم‌دهندۀ این غذا است، میزان آن را بنا به ذائقه‌ می‌توانید کم یا زیاد کنید.

می‌توانید آلو را جداگانه بپزید و سپس به خورشت اضافه کنید. ولی پختن گوشت با آلو، باعث طعم‌دارشدن بیشتر خورشت می‌شود.

مقدار شکر هم بستگی به ذائقۀ شما دارد. اگر به‌ ترش‌مزه‌ است، مقدار شکر را بیشتر کنید.


همچنین بخوانید:

کباب چنجه ، ترد و آبدار 

خورشت هویج ، ملس و خوش رنگ(+ویدئو) 

خورشت مرغ با سس آلبالو ، ترش و خوشمزه 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.