کرپ مرغ پنیری ؛ لقمه دانش آموزی

انواع کرپ گزینۀ مناسبی برای صبحانه و میان‌وعده به‌ویژه برای دانش‌آموزان است.

کرپ

  

با شروع فصل پاییز و بازگشایی  مدارس، بهتر است دانش‌آموزان خوراکی‌ها و میان‌وعده‌های مفید و مغذی مصرف  کنند. یکی از این خوراکی‌ها انواع کرپ است که می‌توانید با هر موادی که  دوست دارید، آن را پر کنید. در این مطلب طرز تهیۀ کرپ مرغ پنیری آمده که بسیار خوش‌مزه است و درست کردن آن زمان زیادی نمی‌خواهد. البته بهتر است این لقمه‌های لذیذ را از شب قبل آماده کنید.

مواد لازم کرپ:

  • شیر: 2 لیوان
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • آرد: یک لیوان
  • نمک: یک قاشق مرباخوری

مواد لازم داخل کرپ:

  • پیاز: یک عدد
  • سینۀ مرغ: یک عدد
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جعفری خردشده به میزان لازم

طرز تهیه:

کرپ

ابتدا مواد میانی را آماده می‌کنیم. برای این کار سینۀ مرغ را می‌پزیم و پس از پختن ریش‌ریش می‌کنیم.

پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت  می‌دهیم تا نرم و طلایی شود. نمک، فلفل، جعفری خرد شده و مرغ را به آن  افزوده و با هم مخلوط می‌کنیم.

وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، از روی  حرارت برمی‌داریم و با مقداری پنیرپیتزای رنده شده مخلوط می‌کنیم. مواد  آماده شده را کنار می‌گذاریم.

برای آماده کردن کرپ، تخم‌مرغ‌ها را  باهمزن می‌زنیم تا یکدست شوند. آرد را الک می‌کنیم. سپس شیر، نمک و آرد را  اضافه می‌کنیم. مواد را مرتب هم می‌زنیم تا یکدست شوند. اگر یکدست نشد، از  صافی رد می‌کنیم.

از مایۀ آماده شده یک ملاقه برمی‌داریم و  در تابۀ نچسب می‌ریزیم. مقدار کمی روغن هم در تابه می‌ریزیم. حرارت باید کم  باشد، وگرنه کرپ زود می‌سوزد یا خشک می‌شود.

وقتی یک طرف طلایی شد، آن را به‌آرامی برمی‌داریم و طرف دیگر را سرخ می‌کنیم تا طلایی شود.

حالا از مواد آماده شده در کرپ‌ها می‌ریزم  و آن‌ها را رول می‌کنیم. سپس با کمی روغن سرخ می‌کنیم. به همین راحتی کرپ  مرغ پنیری آمادۀ مصرف است.

در صورت تمایل می‌توانید رول کرپ را به‌جای سرخ کردن در روغن، در فر گریل کنید.

همچنین بخوانید:

جیب تاجر ؛ فینگرفود دلچسب و اشتهاآور (+ ویدئو) 

گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی 

ماکارونی در فر ؛ مگه داریم؟! 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.