طرز تهیه حلوا نارگیلی

حلوا از شیرینی‌ها و دسرهای اصیل و سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد.

حلوا

  

حلوا دسر ایرانی پرطرفداری است که بسیار مفید و مغذی است. این شیرینی را می‌توان با مواد و طعم‌های گوناگونی درست کرد. حلوای نارگیلی نوعی حلوای مجلسی، مناسب سرو در مهمانی‌ها و مجالس رسمی است.

مواد لازم:

  • آرد سفید: نصف لیوان
  • پودر نارگیل: نصف لیوان
  • پودر قند: یک‌چهارم لیوان
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک‌چهارم لیوان
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

حلوا

برای اینکه حلوا یکدست شود، پودر نارگیل را آسیاب کنید.

وقتی پودر نارگیل آسیاب می‌شود، حجم آن  کمتر می‌شود. در مواد لازم نصف لیوان پودر نارگیل آمده که منظور نصف لیوان  پودر نارگیل آسیاب شده است.

از روغن مایع اصلاً استفاده نکنید. در تهیۀ حلوا بهتر است از ترکیب روغن جامد و کره استفاده شود تا حلوا لطیف و نرم باشد.

سعی کنید حتماً از آرد سفید استفاده کنید. چون آرد نانوایی باعث می‌شود رنگ حلوا تیره شود و خوش‌رنگ نباشد.

نمی‌توانید به‌جای پودر قند از شکر استفاده کنید. چون هم طعم و هم بافت حلوا را خراب می‌کند.

آرد را الک کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.

حدود 15 تا 20 دقیقه برای تفت دادن آرد کافی است. تفت دادن زیاد آرد باعث تیرگی می‌شود.

آرد تفت داده شده را دوباره الک کنید.

ترکیب کره و روغن جامد را به آرد افزوده و وقتی خوب با هم مخلوط شدند، زعفران و گلاب را بیفزایید. گلاب را کم‌کم اضافه کنید.

پودر قند را الک کنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.

اگر حلوا جمع نشد، مقدار کمی گلاب بیفزایید تا صاف و یکدست شود.

حلوا آماده است. در صورت تمایل می‌توانید  همین طور که گرم است، در قالب سیلیکونی بریزید. به این شکل که قالب را با  روغن چرب کنید. سپس حلوا را در آن بریزید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا 2  ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت این زمان از قالب بیرون آورده و تزیین  کنید.

همچنین بخوانید:

خورشت آلو اسفناج ، غذای آهنی 

شیشلیک ؛ کبابی متفاوت و لذیذ(+ویدئو) 

جوجه کباب عسلی با سس تایلندی 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.