اسپاگتی مرغ و قارچ با خامه ، عاشقش می شوید !

اسپاگتی یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با انواع سس سرو می‌شود.

اسپاگتی

  

اگر از غذاهای تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید یک غذای جدید و متنوع را امتحان کنید، اسپاگتی مرغ و قارچ با خامه گزینۀ خوبی است. این غذا با ترکیبی از طعم‌های مختلف، بسیار خوش‌مزه و  لذیذ است و ظاهر خوبی دارد. این اسپاگتی را حتماً درست کنید و در کنار یک  سالاد خوش‌مزه از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • سینۀ مرغ: 2 عدد
  • ماکارونی رشته‌ای: 300 گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • خامۀ صبحانه: نصف لیوان
  • پنیر پارمزان: یک‌سوم لیوان
  • کره: 25 گرم
  • روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: یک حبه
  • آرد: نصف قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: یک لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

اسپاگتی

سینۀ مرغ را بدون پوست و استخوان کرده و به‌صورت فیلۀ نازک برش بزنید. فیله‌های مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در روغن‌زیتون تفت دهید. وقتی هر دو طرف فیله‌ها سرخ شد، آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید.

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید. وقتی آب قارچ‌ها گرفته و سبک و طلایی شدند، از تابه بیرون بیاورید.

سیر را له کنید. سپس کره را در تابه آب کرده و با سیر تفت دهید. وقتی بوی سیر  بلند شد، آرد را افزوده و تفت دهید تا طعم خامی آرد گرفته شود. آب مرغ را  بیفزایید و هم بزنید تا آرد گلوله‌ای نشود. خامه و پنیر پارمزان را هم به  مواد افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

وقتی مایۀ خامه‌ای اسپاگتی خودش را گرفت و قوام پیدا کرد، فیله‌های مرغ سرخ شده و قارچ را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید.

در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و پس از  افزودن مقداری نمک و روغن، اسپاگتی یا همان ماکارونی رشته‌ای را بپزید و  آبکش کنید. سپس آن را به مایۀ خامه و قارچ و مرغ افزوده و به‌ آرامی هم  بزنید.

جعفری را ساطوری کرده و روی اسپاگتی را با آن تزیین کنید.

همچنین بخوانید:

طعم خوش اسپاگتی ؛ این بار با بادمجان! 

پاستا آلفردو با سس مخصوص 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.