اسپاگتی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با انواع سس سرو میشود.
اگر از غذاهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید یک غذای جدید و متنوع را امتحان کنید، اسپاگتی مرغ و قارچ با خامه گزینۀ خوبی است. این غذا با ترکیبی از طعمهای مختلف، بسیار خوشمزه و لذیذ است و ظاهر خوبی دارد. این اسپاگتی را حتماً درست کنید و در کنار یک سالاد خوشمزه از آن لذت ببرید.
سینۀ مرغ را بدون پوست و استخوان کرده و بهصورت فیلۀ نازک برش بزنید. فیلههای مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کرده و در روغنزیتون تفت دهید. وقتی هر دو طرف فیلهها سرخ شد، آنها را از تابه بیرون بیاورید.
قارچها را ورقهای خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید. وقتی آب قارچها گرفته و سبک و طلایی شدند، از تابه بیرون بیاورید.
سیر را له کنید. سپس کره را در تابه آب کرده و با سیر تفت دهید. وقتی بوی سیر بلند شد، آرد را افزوده و تفت دهید تا طعم خامی آرد گرفته شود. آب مرغ را بیفزایید و هم بزنید تا آرد گلولهای نشود. خامه و پنیر پارمزان را هم به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
وقتی مایۀ خامهای اسپاگتی خودش را گرفت و قوام پیدا کرد، فیلههای مرغ سرخ شده و قارچ را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید.
در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و پس از افزودن مقداری نمک و روغن، اسپاگتی یا همان ماکارونی رشتهای را بپزید و آبکش کنید. سپس آن را به مایۀ خامه و قارچ و مرغ افزوده و به آرامی هم بزنید.
جعفری را ساطوری کرده و روی اسپاگتی را با آن تزیین کنید.
طعم خوش اسپاگتی ؛ این بار با بادمجان!