شروع روزی پرنشاط با املت اسپانیایی

املت غذای متنوعی است که در کشورهای مختلف، به شیوه‌های گوناگون طبخ می‌شود.

املت

  

املت اسپانیایی یک املت مغذی و پرانرژی است که بسیار خوش‌مزه و خوش‌طعم است. این املت با  سسی به‌نام رومسکو سرو می‌شود که باعث شده املت اسپانیایی خاص و  منحصربه‌فرد شود.

مواد لازم املت:

  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پیازچه: یک عدد
  • پنیر مانچگو خرد شده: نصف لیوان
  • گوشت گوساله یا ژامبون گوشت: ۳ ورق

مواد لازم سس رومسکو:

  • فندق: یک‌چهارم لیوان
  • روغن‌زیتون: یک‌سوم لیوان
  • بادام بو داده: یک‌چهارم لیوان
  • نان تست: ۴ برش
  • سیر: ۲ حبه
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
  • گوجه‌فرنگی خرد شده: 2 پیمانه
  • سرکه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس رومسکو:

املت

فندق‌ها را در سینی فر ریخته و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.

نان‌های تست را مکعبی برش بزنید. سیر را ریز رنده کنید.

روغن‌زیتون را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. فندق، بادام، نان خرد شده، سیر رنده شده و فلفل قرمز را به آن افزوده، حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا طلایی  شوند. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شوند. مخلوط مواد را پس از خنک شدن  در غذاساز خرد کنید.

گوجه‌فرنگی ریز خرد شده، سرکه و نمک را به  مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر غلظت سس زیاد بود،  می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید. در آخر بنا به ذائقه، نمک و فلفل به سس  بیفزایید.

طرز تهیه املت:

پیازچه را ریز خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را با نمک و پیازچه هم بزنید.

در تابۀ نچسبی مقدار کمی روغن ریخته و روی  حرارت متوسط بگذارید. تخم‌مرغ را در تابه ریخته و ۳ دقیقه زمان دهید تا  خودش را بگیرد. روی آن پنیر بریزید.

سپس روی نیمی از آن برش‌های گوشت یا ژامبون را چیده و یک‌چهارم لیوان سس روی آن بریزید.

حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود و تخم‌مرغ کاملاً خودش را بگیرد. سپس نیمۀ خالی املت را روی ورقه‌های گوشت و سس برگردانید و با بقیۀ سس سرو کنید.

همچنین بخوانید:

پنیر محلی فارمر را می شناسید؟ 

پاناکوتا شکلاتی ؛ نمی توان آن را رد کرد 

صبحانه پاییزی با تست تخم مرغ و پنیر 

بلال کبابی با 3 طعم متفاوت 

صبحانه ای خاص با املت ایتالیایی فریتاتا 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.