املت غذای متنوعی است که در کشورهای مختلف، به شیوههای گوناگون طبخ میشود.
املت اسپانیایی یک املت مغذی و پرانرژی است که بسیار خوشمزه و خوشطعم است. این املت با سسی بهنام رومسکو سرو میشود که باعث شده املت اسپانیایی خاص و منحصربهفرد شود.
فندقها را در سینی فر ریخته و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.
نانهای تست را مکعبی برش بزنید. سیر را ریز رنده کنید.
روغنزیتون را در تابهای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. فندق، بادام، نان خرد شده، سیر رنده شده و فلفل قرمز را به آن افزوده، حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شوند. مخلوط مواد را پس از خنک شدن در غذاساز خرد کنید.
گوجهفرنگی ریز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر غلظت سس زیاد بود، میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید. در آخر بنا به ذائقه، نمک و فلفل به سس بیفزایید.
پیازچه را ریز خرد کنید. تخممرغها را با نمک و پیازچه هم بزنید.
در تابۀ نچسبی مقدار کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. تخممرغ را در تابه ریخته و ۳ دقیقه زمان دهید تا خودش را بگیرد. روی آن پنیر بریزید.
سپس روی نیمی از آن برشهای گوشت یا ژامبون را چیده و یکچهارم لیوان سس روی آن بریزید.
حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود و تخممرغ کاملاً خودش را بگیرد. سپس نیمۀ خالی املت را روی ورقههای گوشت و سس برگردانید و با بقیۀ سس سرو کنید.
پاناکوتا شکلاتی ؛ نمی توان آن را رد کرد
صبحانه پاییزی با تست تخم مرغ و پنیر
صبحانه ای خاص با املت ایتالیایی فریتاتا