یک غذای ساده و فانتزی، با مجله دلتا همراه باشید.
رول بادمجان و اسپاگتی غذایی شیک و مدرن و بسیار خوش طعم است. طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی بسیار آسان است. کافی است کمی وقت و حوصله به خرج دهید تا یک غذای عالی سرو کنید. رول بادمجان و اسپاگتی نوعی فینگرفود هم محسوب میشود و مناسب سرو در مجالس به عنوان پیشغذا است.
بادمجان ها را بدون آنکه پوست آن ها را بگیرید خوب بشویید.
در صورت تمایل میتوانید آن ها را با پوست استفاده کنید که در این صورت ظاهر غذا بهتر میشود.
سر بادمجان ها را بگیرید و آن ها را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
مقداری روغن مایع در تابه بریزید و شعله را زیاد کنید تا داغ شود. سپس 2 طرف بادمجان ها را خوب در روغن سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
اسپاگتی را که از قبل پختهاید، در قابلمه ای بریزید و با سس قرمز مخلوط کنید. آن را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود، سپس از روی حرارت بردارید.
تکه های سرخ شده بادمجان را باز کنید و روی هر کدام از تکه ها، مقداری اسپاگتی و پنیر رنده شده بگذارید. بادمجان ها را به دقت لوله و با خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را در سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هر کدام از رول ها بریزید. سینی را به بین 8 تا 10 دقیقه در فر بگذارید.
پس از گذشت این مدت، رول ها را از فر بیرون بیاورید. مقداری روغن زیتون روی آن ها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
تهیه شنیسل مرغ رستورانی در منزل
با ژله تزریقی مهمانان خود را شگفت زده کنید !
پاپ کورن ؛ یک میان وعده دوست داشتنی
ترفندهایی برای رفع اشتباهات آشپزی
ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص