کباب مرغ و قارچ غذایی لذیذ و سالم به ویژه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند. برای پخت این کباب به منقل نیازی نیست و میتوان آن را در فر یا روی گاز هم درست کرد. برای آشنایی باطرز تهیه کباب مرغ و قارچ با مجله دلتا همرا شوید.
برای تهیه این کباب ابتدا سس مخصوص را آماده کنید تا مرغ ها در آن مزه دار شوند.
برای تهیه سس، سیر، روغن مایع، شکر، نمک، سرکه سفید، فلفل و مقداری جعفری در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
سینه های مرغ را خرد کرده و کنار بگذارید. اگر از کدو سبز استفاده میکنید، آن را حلقه حلقه و اگر از فلفل دلمه ای استفاده میکنید، آن را به اندازه تکه های مرغ برش بزنید.
سپس قارچ و فلفل دلمه ای یا کدو سبز را با سس مخلوط کنید.
مواد را در ظرف دربسته یا کیسه فریزر در یخچال بگذارید و حداقل 4 ساعت استراحت دهید. البته بهتر است مواد یک شب در سس بمانند تا خوب مزه دار شوند.
در مدت زمان پخت سیخ ها را حرکت دهید تا تمام مواد به خوبی کباب شوند. کباب آماده شده را داغ و با برنج یا نان و چاشنی دلخواه سرو کنید.
کوفته سوئدی یکی از غذاهای بین المللی است که بسیار خوش طعم وعطر است. سس این کوفته خوشمزه که متعلق به کشور سوئد است، شباهت زیادی به سس کوفته های ایرانی دارد. کوفته سوئدی مناسب شام و سرو در مهمانی های و دورهمی های دوستانه است.
طرز تهیه کوفته سوئدی بسیار آسان است و به راحتی آماده میشود.
جعفری را خوب بشویید و پس از اینکه آب آن گرفته شد، خرد و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
برنج را در قابلمه ای در آب جوش بریزید و وقتی به صورت نیم پخت شد، آن را آبکش کرده و به گوشت بیفزایید.
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را در غذاساز ریخته، به مواد اضافه کنید. به مخلوط نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و با دست ورز دهید. اگر مواد چسبندگی نداشتند، کمی آرد سوخاری در ان بریزید.
مواد را به صورت گلوله درآورده و در آرد سوخاری بغلطانید. در تابه ای گود مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی یک سمت کوفته سرخ شد، آن را به سمت دیگر بچرخانید تا تمام سطح کوفته به خوبی سرخ شود.
پس از سرخ شدن آن ها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
پیاز را خلالی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیاز سبک و طلایی شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. کمی آب در تابه بریزید تا رقیق شود. سپس مقداری نمک و فلفل به آن زده، بگذارید تا هم خامی رب گرفته و هم آب آن تبخیر شود.
پس از اینکه سس آماده شد، کوفتهها را در ظرفی چیده، سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
ساندویچ مرغ از آن دسته غذاهایی است که همه جوره خوشمزه میشود و با هر نان و مخلفاتی حسابی میچسبد. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ با قارچ آمده است که طعم بینظیری دارد و پیشنهاد میشود حتماً این ساندویچ لذیذ را امتحان کنید.
مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه بپزید. پس از پختن آب آن را صاف کرده و مرغ را تکه کنید.
سپس سس قارچ را آماده کنید که طعم خوبی به ساندویچ میدهد. قارچ ها را بشویید و پس از خشک کردن، ورقه ای خرد کنید.
مقداری روغن کف تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سیر را نگینی خرد کرده، در تابه بریزید. کمی تفت دهید تا سیر سبک و طلایی شود. سپس قارچ را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ پخته و قهوهای رنگ شود.
یک قاشق غذاخوری کره در سس بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. سپس یک پیمانه آب مرغ به سس افزوده، بگذارید سس با حرارت ملایم غلیظ شود. در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده هم روی سس بریزید.
برای تهیه ساندویچ، کف یک تابه را چرب کنید و بگذارید با حرارت ملایم داغ شود. به یک طرف نان های تست کره بمالید. سپس طرفی را که کره مالیده شده کف تابه بگذارید. پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را به ترتیب روی نان ها بریزید و صبر کنید تا پنیر روی نان ذوب شود.
نان ها را از تابه بیرون بیاورید و در بشقاب بگذارید. روی یکی از نان ها مرغ پخته خرد شده بریزید. سپس یکی دو قاشق سس قارچ روی مرغ بریزید. ساندویچ را با نان پنیری دیگر ببندید و کمی فشار دهید. ساندویچ مرغ و قارچ آماده است. آن را با انواع سالاد، نوشیدنی و سس سرو کنید.
این ساندویچ را با هر نان دیگری هم که دوست دارید، میتوانید درست کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
کیک مرغ و بادمجان غذایی لذیذ و خوشمزه است که به راحتی نمیتوان از آن گذشت. این غذای بینظیر و جدید که بسیار هم خوش طعم است، گزینه خوبی برای دوستداران بادمجان است. طرز تهیه کیک مرغ و بادمجان بسیار ساده است و با کمی خلاقیت میتوانید یک پیش غذای شیک یا یک میان وعده کامل سرو کنید.
سینه مرغ را با پیاز، برگ بو، هویج حلقه شده، سیر، چوب دارچین و کمی نمک و فلفل و زردچوبه بپزید. پس از پخت آن را ریز خرد کنید.
فلفل دلمه ای را که بهتر است رنگی باشد، نگینی کرده و با جعفری خرد شده در کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و از خامی دربیاید.
بادمجان و سیب زمینی را هم نگینی خرد و سرخ کنید. زیتون ها را هم خرد کرده، تمام مواد را با هم مخلوط و کنار بگذارید.
آرد را الک کنید. سپس با خمیر مایه فوری، یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر، یک قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را هم زده و با نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید. آرد را به این مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست و منسجم شوند.
پس از اینکه خمیر آماده شد، مخلوط سبزیجات را به آن افزوده و کمی به آن ها استراحت دهید.
در یک قالب کاغذ روغنی بیندازید و دیواره و کف آن را با روغن چرب کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر پیاز در قالب بپاشید.
مواد را در قالب ریخته و پنیر پیتزا را روی آن ها بریزید. در صورت تمایل روی مواد گوجه گیلاسی یا زیتون بگذارید.
قالب را حدود 45 دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر از مواد به آن نچسبید، کیک مرغ و بادمجان آماده است.
در آخر روی کیک را گریل کنید تا طلایی شود. سپس با سالاد و هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
نان سیمیت یکی از نان های خوشمزه و پرطرفدار برای صبحانه است. طرز تهیه نان سیمیت در منزل به آسانی امکان پذیر است و خیلی راحت میتوانید یک نان خانگی عالی داشته باشید. نان سیمیت را میتوانید با پنیر سفید، موزارلا و انواع پنیرهای دیگر، گوجهفرنگی تازه و خیار سرو کنید. همچنین این نان با حلوا ارده، انواع شیره و شکلات صبحانه هم بسیار خوشمزه است. پس اگر میخواهید صبحانه ای به سبک مردم ترکیه میل کنید، از نان سیمیت غافل نشوید.
آرد را الک و شکر را آسیاب کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، شکر، مخمر، آرد و نمک را بریزید. مواد را با همزن برقی مخلوط کنید.
آب گرم و روغن مایع را اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر نسبتاً چسبناکی به دست بیاید. اگر بافت خمیر یکدست نشد، دو تا سه قاشق غذاخوری آرد به آن بیفزایید.
خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را بپوشانید و یک ساعت و نیم به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
در همین مدت، کنجد را در تابه بو دهید.
در ظرف دیگری شیره انگور را با نصف پیمانه آب مخلوط کنید.
پس از گذشت یک ساعت و نیم از استراحت خمیر، دست را مشت کرده و با احتیاط وسط خمیر را به پایین فشار دهید.
خمیر را به 16 تکه تقسیم کنید. دو تکه از خمیر نان سیمیت را موازی با هم به شکل صاف و کشیده درآورید. طول این تکه ها باید حدودا 60 سانت باشد.
سپس دو تکه خمیر را در جهت های مخالف هم بچرخانید تا مارپیچ درست شود. دو انتهای مارپیچ را به هم فشار دهید تا حلقه شود.
این کار را با 14 تکه باقی مانده خمیر تکرار کنید تا 7 حلقه دیگر درست شود.
رول های نان را در مخلوط شیره انگور و آب فرو کنید. دقت کنید که هر دو طرف خمیر با شیره طعم دار شود.
سپس آن را در ظرف کنجد بزنید تا کنجدها به تمام آن بچسبند. با احتیاط روی نان را پوشانده، بگذارید 20 دقیقه دیگر استراحت و پف کند.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر نان را روی سینی بگذارید.
نان را حدود 15 دقیقه در فر بگذارید تا خوب بپزد. وقتی اطراف نان قهوه ای رنگ شد، کاملاً پخته است.
برای نگهداری نان سیمیت، آن را در کیسه پلاستیکی گذاشته و در آن را ببندید. یا میتوانید آن را در پارچه ای تمیز پیچیده و در ظرف در بسته نگهداری کرد.کنید.
نان سیمیت برای 2 تا 3 روز قابل نگهداری بوده و میتوان آن را دوباره گرم کرد.
اگر به میکسر دسترسی ندارید، میتوانید از قاشق چوبی برای ورز دادن استفاده کنید.
آب گرمی که در این دستور استفاده میشود نباید خیلی داغ باشد. همین که کمی گرم باشد، کافی است.
طعم اصلی این نان به کنجد وابسته است. پس از کنجد سخاوتمندانه استفاده کنید.
دقت کنید از آرد بیش از اندازه استفاده نکنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.