پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک در واقع کیک کوچکی است که به دلیل ظاهر بامزه اش، جذابیت خاصی به خصوص برای کودکان دارد. برای تهیه این نوع پنکیک به فر نیازی نیست و میتوان آن را به راحتی روی گاز آماده کرد. این کیک های کوچک میان وعده های مناسبی برای مهمانی ها و دورهمی ها هستند. پنکیک های قاشقی را میتوانید با تکه های میوه داخل سیخ چوبی بزنید و ترکیب های خوش رنگ و جذاب درست کنید.
آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید.
شیر را به مواد افزوده و هم بزنید.
سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و با قاشق یا لیسک خوب هم بزنید تا مایه یکدست و منسجم شود.
به میزان دلخواه از شکلات بردارید و در کاسه شیشه ای بریزید. کاسه را 20 ثانیه در مایکروویو بگذارید. هر 20 ثانیه چک کنید و وقتی به غلظت دلخواه رسید، از مایکروویو بیرون بیاورید.
اگر مایل به گرم کردن کل شیشه نوتلا هستید، کافی است یک کاسه آب داغ آماده کنید. شیشه را در آب داغ بگذارید تا شکلات به غلظت دلخواه برسد.
اگر فقط میخواهید مقدار کمی شکلات گرم روی پنکیک بمالید، میتوانید سر چاقو را روی شعله بگیرید تا گرم شود. سپس با چاقوی داغ از شکلات برداشته و روی پنکیک بمالید.
میتوانید از چیپس شکلات برای مایه کیک استفاده کنید.
میتوانید با ریختن کمی کره بادام زمینی و شکلات روی کیک و قرار دادن یک کیک دیگر روی آن، نوعی شیرینی کوچک و دوست داشتنی تهیه کنید.
برای تهیه کیک قاشقی کاکائویی کافی است یک قاشق از آرد را با یک قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.
میتوانید با خامه و میوه های مختلف پنکیک ها را به شکل های گوناگون تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
کیوسکی یا کیفسکی یک غذای روسی _ اوکراینی است که در اصل نوعی مرغ سوخاری به حساب میآید. این غذا به دلیل اینکه با سبزیجات معطر پر میشود، بسیار خوش عطر و بو است. کیوسکی نوعی فست فود خوشمزه است که به راحتی میتوان آن را تهیه کرد.
برای تهیه این غذا برای هر نفر یک سینه مرغ نیاز است.
برای تهیه کیوسکی یا مرغ سوخاری روسی بهتر است از سینه های مرغ که متصل به کتف است، استفاده شود. سینه را برش دهید و از استخوان جدا کنید. اگر سینه مرغ بزرگ است، میتوانید آن را دو قسمت کنید. سینه های برش زده را با بیفتک کوب یا گوشت کوب بکوبید تا کمی پهن شود.
برای مرینیت مزه دار کردن مرغ از هر مواد و ادویه ای که دوست دارید، میتوانید استفاده کنید. سینههای مرغ رو با کمی پودر سیر و نمک و فلفل مزه دار کرده، چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرند. در صورت تمایل میتوانید مقداری سویا سس به مواد مرینیت بیفزایید.
سیر، جعفری و کره را ریز خرد کنید. آن ها را با هم مخلوط کرده و یک ساعت در یخچال بگذارید.
پس از چند ساعت مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید. در وسط آن ها یک شکاف ایجاد کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط جعفری، کره و سیر داخل مرغ بگذارید. در صورت تمایل میتوانید به مواد میانی پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
سپس شکاف را ببندید و روی هم بیاورید. اگر دوست داشتید، میتوانید مرغ را رول کنید.
مرغ های پر شده را ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید.
در تابه ای روغن بریزید تا داغ شود. مرغ ها را در تابه بگذارید تا دو طرف آن ها با حرارت ملایم سرخ شوند. وقتی مغزپخت شدند، غذا آماده است. کیوسکی را میتوانید با انواع سبزیجات و سس ها سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ میشود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله زیاد بگذارید. گوشت خورشتی را در قابلمه بریزید و با روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس حرارت را کم کنید.
پیاز، سیر و فلفل قرمز را ریز خرد کرده، به گوشت بیفزایید و دوباره تفت دهید تا گوشت طعم بگیرد. حدود 5 دقیقه در قابلمه را ببندید. سپس نمک، فلفل، برگ بو، چوب دارچین، زیره، پاپریکا و آویشن را به گوشت افزوده و با مواد دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها حس شود.
آلوها را بشویید. آن ها را با رب گوجهفرنگی، سرکه سیب و 2 فنجان آب به خورشت اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا خورشت بپزد و جا بیفتد.
پس از حدود 40 دقیقه، چوب دارچین و برگ بو را از خورشت بیرون بیاورید. دوباره در قابلمه را بسته و روی حرارت بگذارید تا گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
وقتی گوشت پخته و آب خورشت غلیظ شد، خورشت آلو آماده است. آن را در ظرف بریزید و در صورت تمایل با مقداری گشنیز یا جعفری خرد شده تزیین کنید.
این خورشت خوش طعم و عطر را با نان یا برنج سرو کنید.