کتلت مرغ جایگزین مناسبی برای کتلت گوشت در رژیمهای پرهیز از گوشت قرمز است.
کتلت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. عطر خوش این غذا خاطرات خوبی برای اکثر افراد تداعی میکند. این غذا انواع مختلفی دارد که معروفترین آن کتلت گوشت و سیبزمینی است. اما ممکن است برخی به دلیل پرهیز یا رژیم غذایی خاص، نتوانند گوشت قرمز مصرف کنند. به این دسته از افراد کتلت مرغ پیشنهاد میشود که طعم بینظیری دارد. طرز تهیۀ کتلت مرغ تقریباً شبیه کتلت گوشت است و بهآسانی میتوانید این غذای خوشمزه را آماده کنید.
سینۀ مرغ را با یک عدد پیاز، یک لیوان آب و مقداری نمک، فلفل و زعفران روی حرارت میگذاریم تا بپزد. سیبزمینی ها را هم با کمی آب و نمک پخته، پوست گرفته و همانطور داغداغ رنده میکنیم. بعد از اینکه مرغ پخته شد، استخوانهایش را جدا کرده، با سیبزمینی چرخ میکنیم.
از دست ندهید: اجاره پارکینگ ساختمان به چه افرادی مجاز است؟
پیاز را رنده کرده، با تخممرغ، کمی زعفران، نمک و فلفل هم میزنیم. سپس با مرغ و سیبزمینی چرخشده مخلوط کرده و با دست خوب ورز میدهیم. کف دست را به پودر سوخاری آغشته کرده، از مواد به اندازۀ یک نارنگی برداشته و در کف دست بهصورت گرد یا بیضی شکل میدهیم. تابه را روی حرارت گذاشته، مقداری روغن داخل آن میریزیم و کتلتها را در روغن داغ شده سرخ میکنیم.
این کتلت خوشمزه و خوشطعم را میتوانید با انواع سبزیجات سرو کنید. کتلت مرغ پیشنهاد خوبی برای مهمانیهای دوستانه و جشنهای تولد است.
نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی
در این مقاله طرز تهیه پیتزا سبزیجات رژیمی آمده است و به گیاهخواران و افرادی که رژیم غذایی دارند، توصیه میشود.
پیتزا یکی از غذاهایی است که اکثر افراد با آن خاطرۀ خوش دارند؛ چون اغلب در شرایط خوب و کنار دوستان و نزدیکان، میل میکنند. این غذای محبوب به دلیل ظاهر جذاب و طعم خوبی که دارد، مورد علاقۀ بیشتر افراد و ازجمله کودکان است. طرز تهیه پیتزا در هر کجای دنیا متفاوت است و انواع گوناگونی دارد. شباهت طرز تهیه پیتزا در همه جای جهان، استفاده از یک پایۀ خمیری، ریختن مواد روی خمیر و استفاده از پنیر برای انسجام مواد است.
در این مقاله با طرز تهیه پیتزای سبزیجات و رژیمی آشنا میشوید که بزرگترین تفاوت آن با سایر پیتزاها، استفاده نکردن از خمیر پیتزا است. درست حدس زدید! پیتزا سبزیجات رژیمی بدون خمیر.
گلکلم را تکهتکه کرده، داخل غذاساز میریزیم تا کاملاً پوره شود. اگر غذاساز ندارید، با رنده کردن آن را پوره کنید. پورۀ گلکلم را در مایکرویو یا روی گاز گرم کرده تا منسجم شود. میگذاریم پوره خنک شود. وقتی خنک شد، تمام آب اضافۀ آن را با فشار خارج میکنیم. پورۀ گلکلم را که حالا به شکل خمیر درآمده، با تخممرغ، پودر سیر، 1/4 پیمانه پنیر پارمزان، 1/4 پیمانه پنیر موزارلا و ادویهجات مخلوط میکنیم.
از دست ندهید: ظهر نویسی چک و مسئولیت های قانونی آن
یک کاغذ روغنی کف سینی فر یا ظرف مخصوص پخت پیتزا پهن کرده، خمیر آماده شده را بهعنوان خمیر پیتزا روی آن میگذاریم. خمیر را 10 تا 15 دقیقه میپزیم تا کراست (خمیر پایه) طلایی رنگ و ترد شود. وقتی کراست حاضر شد، آن را از فر بیرون آورده، روی آن سبزیجات خردشده را میریزیم.
دوباره پیتزا را در فر گذاشته، حدود یک ربع به آن زمان میدهیم. پیتزا سبزیجات رژیمی آماده است. اگر گیاهخوار هستید یا دوست دارید غذاهای گیاهی را امتحان کنید، به شما پیشنهاد میشود حتماً این پیتزای سالم و خوشمزه را تهیه کنید. این پیتزا بوی گلکلم ندارد و بهدلیل استفاده از انواع ادویهجات و سبزیجات متنوع، مطبوع و دلپذیر است.
نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی
نوشیدنی ورزشی خانگی، به ورزشکارانی که دنبال مواد سالم برای تأمین انرژی هستند، توصیه میشود.
همۀ ورزشکاران دنبال راه سالمی هستند تا انرژی، آب و الکترولیتهای از دست رفتۀ بدن را بازسازی کنند. مایعات حاوی شکر و مواد رنگدهندۀ مصنوعی، نوشیدنی مفیدی برای پر کردن ذخایر بدن نیست. استفاده از نوشیدنی ورزشی خانگی، گزینۀ مناسبی برای تأمین انرژی و مواد مغذی موردنیاز بدن در روزهای تمرین و استراحت است.
نصف خیار و 2 عدد لیمو را در آبمیوهگیری بریزید. عصارۀ آن را با 1/5 لیوان آب نارگیل مخلوط کنید. این نوشیدنی را با یخ میل کنید.
3 فنجان آب، یک فنجان آب پرتقال، نصف فنجان آبلیمو، 3 قاشق عسل و نصف قاشق چایخوری نمک را در مخلوطکن ریخته و با یخ ترکیب کنید.
زنجبیل را تکه کرده، در یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید. بگذارید 15 دقیقه آهسته بجوشد. پس از خنک شدن، مایع استویا را برای طعم به آن اضافه کرده، با عصارۀ 3 عدد لیمو و مقدار کمی نمک دریایی مخلوط کنید.
یک عدد پرتقال متوسط خرد شده، 3/4 فنجان شیر نارگیل، یک قاشق عسل، یک قاشق دانۀ تخم بذرکتان، کمی ماست وانیلی و نصف فنجان یخ را در همزن ریخته تا صاف شوند. سپس مصرف کنید.
یک فنجان شیر، نصف موز رسیده، 2 قاشق شکر و 2 قاشق کاکائو شیرین نشده را داخل مخلوطکن بریزید تا مواد صاف و یکدست شوند. حالا از نوشیدن آن لذت ببرید.
1/4 فنجان جو، 5 فنجان آب، 50 گرم زنجبیل (پوست کنده و تکه شده)، آب و پوست 2 عدد لیمو، 1/4 فنجان عسل، 1/2 قاشق چایخوری نمک.
از دست ندهید: چیدمان فرش در خانه، از فضاینشیمن تا اتاق کودک
جو و آب را داخل ظرف ریخته، 15 دقیقه بجوشانید. پوست لیمو و تکههای زنجبیل را اضافه کرده بگذارید 15 دقیقۀ دیگر بجوشد. مایع را صاف کنید و عسل، آبلیمو و نمک را به آن افزوده، خوب هم بزنید تا خنک شود.
2 قاشق عسل، 1 عدد هلو بدون هسته و نصف شده، 1 قاشق آب لیمو، نصف فنجان یخ، نصف فنجان توت فرنگی تازه یا یخزده و 3 قاشق شیر خشک بدون چربی را در مخلوطکن بریزید تا صاف و یکدست شده و سپس یخ را به آن اضافه کرده تا کاملاً با مواد مخلوط شود.
یک قاشق چایخوری کاکائو، 2 قاشق چایخوری شکر، یک عدد تخممرغ، نصف قاشق چایخوری وانیل و 2 فنجان شیر را در مخلوطکن بریزید و پس از صاف شدن، نوش جان کنید.
1/3 فنجان آبلیمو، 1/4 فنجان عسل، 1/4 قاشق نمک، 1/4 قاشق جوششیرین و مقداری آب را با هم مخلوط کرده، در یخچال نگهداری کنید. این نوشیدنی برای هر فعالیتی که به انرژی نیاز دارد مفید است.
طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر
قابلی پلو یکی از غذاهای معروف افغانستان است که طعمی شیرین دارد.
کابلی پلو یا قابُلی پَلَو یکی از یکی از پلوهای معروف در افغانستان است. این پلو در کشورهای ایران و ازبکستان هم درست میشود. در تهیۀ قابلی پلو که پرطرفدارترین غذا در شهر مزارشریف است، از برنج، گوشت گوسفند، هویج، کشمش، خلال پسته و بادام استفاده میشود. اصالت این غذای بسیار خوشرنگ و بو به شمال کشور افعانستان برمیگردد. اگر به غذاهای شیرین علاقه داشته باشید، حتماً از خوردن آن لذت میبرید.
تکههای مرغ را با کره سرخ میکنیم. پیازها را رنده کرده، در ظرف دیگری سرخ میکنیم تا طلایی شوند. ادویه، سیر ریز شده و زعفران را به پیاز اضافه میکنیم. همۀ این مواد را به مرغهای سرخ شده میافزاییم تا با ۳ پیمانه آب بپزند.
از دست ندهید: ترکیب رنگ سبز و آبی ، جلوه ای زیبا در خانه
بعد از حدود یک ساعت، یک پیمانه آب مرغ را با برنج خیس شده بدون آب و نمک میگذاریم بپزد تا دم بکشد. هویج را با روغن کمی طلایی میکنیم. شکر را اضافه کرده، بعد از اینکه کمی طلایی شد، کشمش را در ظرف ریخته و یک دقیقه با هویج و روغن تفت میدهیم.
وقتی برنج پخته شد، هویج و کشمش را روی آن میدهیم. از خلال پسته و بادام هم میتوانید برای تزیین استفاده کنید و درصورت دلخواه آنها را با هویج تفت دهید.
میتوانید تکههای خورشت مرغ را جدا کنار ظرف برنج بگذارید یا زیر برنج گذاشته، آب خورشت را در یک پیاله سرو کنید.
در قابلی پلو بهجای مرغ از گوشت گوساله یا گوسفند هم میتوان استفاده کرد.
همچنین بخوانید:
نان زیتون و سبزیجات، نان خوشطعمی است که در هر سه وعده میتوان آن را مصرف کرد.
بعضی از نانها به تنهایی یک وعدۀ غذایی کامل محسوب میشوند. نان زیتون و سبزیجات از همین نوع است. حتماً طعم و عطر این نان تا مدتها در ذهنتان باقی میماند. خوردن این نان در کنار یک سوپ سبک پیشنهاد میشود؛ هرچندکه استفادۀ آن در وعدۀ صبحانه با یک لیوان چای کم شیرین و همراه پنیر و گردو نیز انتخاب مناسبی است.
خمیر مایه و شکر را در یک لیوان بریزید. آب ولرم را اضافه کرده، مواد را مخلوط کنید. حدود 3 دقیقه در یک جای ثابت بگذارید تا عمل بیاید. در ظرف دیگری تخممرغ را بشکنید و با چنگال بزنید. سپس روغن، زیتون و تمام مواد خشک (غیر از آرد) را به آن افزوده، مخلوط کنید.
بعد از حدود 3 دقیقه و عمل آمدن نسبی خمیرمایه، آن را به مخلوط روغن، تخممرغ و سبزیجات خشک اضافه کنید. آرد را بهتدریج به آن بیفزایید تا خمیری نرم بهدست بیاید. خمیر را 5 دقیقه ورز دهید. سپس در ظرف بزرگی که کاملاً اطراف آن را چرب کردهاید، بگذارید. روی آن را سلفون بکشید و در یک دستمال یا حوله بپیچید تا محیط گرمی برای پف کردنش فراهم شود. بعد از حدود 45 دقیقه خمیر باید دو برابر شده باشد.
از این خمیر میتوانید یک یا دو نان بزرگ و یا چندین نان کوچک تهیه کنید. به شکل دلخواهتان به خمیر فرم بدهید و آن را درون سینی آرد پاشی شده بگذارید تا 30 دقیقۀ دیگر بماند. روی خمیر را با دستمال مرطوب یا سلفون بپوشانید که خشک نشود. روی نانها را با شیر مرطوب کنید تا خوشرنگ شوند.
در 15 دقیقۀ پایانی، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. درون آن یک سینی فر دیگر قرار دهید و روی آن آب بریزید تا محیط فر پر از بخار شود. سینی نانها را در طبقۀ وسط فر به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا بپزند و آماده شوند.
از دست ندهید: لزوم ساخت خانه های کوچک توسط انبوه سازان