-
ژله بستنی ، دسر آسان و مجلسی
چهارشنبه 12 تیر 1398 15:32
ژله بستنی یک دسر ساده و شیک است که زیبایی میز غذای شما را چند برابر میکند. اگر اهل تهیه کردن دسر در مهمانی هستید، حتماً یکی از اولین گزینههایی که از ذهنتان میگذرد، ژله است. اگر به فکر تنوع دادن به دسرتان هستید و دوست دارید شیک و مجلسی شود، ژله بستنی بهترین گزینه است. مواد لازم: ژله: 2 بسته آب جوش: 3/4 لیوان برای...
-
مربای گل سرخ ، خوش عطر و خوش رنگ
سهشنبه 11 تیر 1398 15:31
مربای گل سرخ یکی از خوشمزهترین مرباهای فصل بهار و تابستان است. مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزهترین انواع مربا است که طعم بینظیری دارد. این مربا از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود. مواد لازم: گل محمدی تازه: نیم کیلو شکر: یک کیلو آب: 2/5 لیوان گلاب: یک لیوان جوهرلیمو: یکدوم قاشق مرباخوری طرز تهیه:...
-
هویج پلو ، شیرین خوش رنگ
سهشنبه 11 تیر 1398 15:30
هویج پلو غذای خوشمزهای است که به آسانی تهیه میشود و ظاهر خوبی دارد. هویج پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. برخی به خاطر طعم شیرین، این پلوی مخلوط خوشمزه را نمیپسندند، اما با حذف شکر از مواد اصلی آن میتوان طعم شیرین این پلوی لذیذ را کمتر کرد. هویج پلورا با گوشت قلقلی، مرغ یا حتی بدون این مواد و ساده درست...
-
مربای آلبالو ، خوشمزه و خاطره انگیز
سهشنبه 11 تیر 1398 15:30
مربای آلبالو یکی از محبوبترین مرباهای ایرانی است که طعم و رنگ بینظیری دارد. باز هم فصل آلبالو و خوشمزههای آلبالویی شد؛ مربای آلبالو، شربت آلبالو، لواشک آلبالو، آلبالو پلو و آلبالو خشکه. حتی خود آلبالو هم به تنهایی با کمی نمک، یک ترکیب فوقالعاده است. مربای آلبالو هم از قدیم در سفرههای ایرانی جای خاص خود را دارد و...
-
فلافل خانگی ، ساده و دلپذیر
سهشنبه 11 تیر 1398 15:29
فلافل خوراکی از خاورمیانه و یک غذای خیابانی محبوب در نقاط مختلف دنیا است که با گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود و ادویهجات تهیه میشود. فلافل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که چون طعم خوبی دارد، در تمام کشور فراگیر شده است. البته اصالت آن متعلق به کشورهای عربی و یکی از غذاهای پر مصرف در این کشورها است. سرو...
-
آبگوشت ، غذای نوستالژی خانواده
دوشنبه 10 تیر 1398 15:53
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که همه با آن خاطرۀ خوش دارند. آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی کشورمان است که بین مردم محبوبیت خاصی دارد. آبگوشت در شهرهای مختلف به سبکهای خاص پخته میشود. این غذای خوشمزه و لذیذ از مواد مختلفی مانند گوشت و حبوبات پخته میشود. آبگوشت از آن دسته غذاهایی است که دور هم میچسبد....
-
کیک مرغ ، شیک و مجلسی
دوشنبه 10 تیر 1398 15:53
کیک مرغ غذایی ساده و خوشمزه است که ظاهر شیکی دارد. کیک مرغ غذایی ساده و سبک است. این غذا با ظاهر خوبی که دارد، زینتبخش میزهای مهمانی است.کیک مرغ غذایی است که کودکان دوست دارند و میتوان آن را در برنامۀ غذایی آنها جا داد. مواد لازم: سینۀ مرغ: 2 عدد پیاز: یک عدد سیر: 2 حبه خیارشور خرد شده: یک پیمانه پیازچۀ خرد شده:...
-
ترش تره ، غذای خوش طعم شمالی
دوشنبه 10 تیر 1398 15:52
ترش تره غذایی خوشمزه و خوشطعم است که با سبزیجات محلی، تخممرغ، سیر و آب نارنج پخته میشود. گیلان غذاهای محلی زیادی دارد و ترش تره یکی از غذاهای این خطه است. در طرز تهیۀ ترش تره از برنج و سبزی مخصوص و سیر، تخممرغ و آب نارنج استفاده میشود. میتوانید این غذا را به راحتی در منزل آماده کنید و از آن لذت ببرید مواد...
-
آلبالو پلو با گوشت قلقلی
دوشنبه 10 تیر 1398 15:51
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن، بهعنوان یک غذای فصلی شناخته میشود. یکی از غذاهای اصیل ایرانی که مختص فصل تابستان است، آلبالو پلو است. البته امروزه با فریز کردن و نگهداری آلبالو، در تمام ایام سال میتوان این غذا را آماده کرد. اصالت این غذای خوشمزه که همراه با...
-
کراکت سیب زمینی
دوشنبه 10 تیر 1398 15:51
کراکت سیب زمینی یکی از انواع فینگرفود است که مناسب مهمانیهای صمیمی است. کراکت سیب زمینی نوعی فینگرفود محسوب میشود. این غذا پیشنهاد خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه است. مواد داخل کراکت سیب زمینی را میتوانید به دلخواه تغییر دهید. برخی خمیر سیب زمینی کراکت را بدون مواد میانی در آرد سوخاری غلتانده و سرخ میکنند....
-
کوفته تبریزی ، اصیل و بی نظیر
دوشنبه 10 تیر 1398 15:50
کوفته تبریزی از غذاهای خوشمزۀ خطۀ آذربایجان است. محبوبیت این غذا تنها محدود به این منطقه نیست و مردم بقیۀ مناطق کشور هم آن را درست میکنند. کوفته تبریزی یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز است. این کوفتۀ خوشمزه به دلیل طعم و مزۀ بینظیری که دارد، تقریباً در تمام شهرهای ایران...
-
طرز تهیه رول هویج
پنجشنبه 6 تیر 1398 11:17
در این مقاله با طرز تهیه رول هویج آشنا میشوید. رول هویج یک پیشغذای جدید و خوشمزه است. طرز تهیه رول هویج آسان است. کافیاست کمی حوصله به خرج دهید تا یک پیشغذای شیک و مجلسی تهیه کنید. مواد لازم: تخممرغ: 3 عدد هویج متوسط: 3 عدد پیاز: یک عدد آرد: 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده: یک لیوان نعناع تازه به میزان دلخواه طرز...
-
لازانیا بدون فر
پنجشنبه 6 تیر 1398 11:17
طرز تهیۀ لازانیا بدون فر ساده است. اما ریزهکاریهایی دارد که با رعایت آنها، یک لازانیای خوشمزه خواهید داشت. لازانیا یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیااست و کمتر کسی این غذا را دوست ندارد. این غذا به روشهای مختلفی تهیه میشود؛ لازانیا داخل فر، لازانیا داخل ماکروویو و لازانیا بدون فر. لازانیا بدون فر مناسب زمانی...
-
کیک گوشت ، غذایی شیک برای مهمانی ها
چهارشنبه 5 تیر 1398 14:28
کیک گوشت غذایی لذیذ است که برای مهمانیهای رسمی پیشنهاد میشود. کیک گوشت یکی از غذاهای جدید و مدرن است. این غذای خوشمزه با ظاهر خوبی که دارد، مناسب مهمانیها و جشنهای تولد است. مواد لازم خمیر: آرد: ۲/۵ پیمانه تخممرغ: ۴ عدد ماست: یک پیمانه روغن مایع: یک پیمانه بکینگپودر: ۲ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار لازم...
-
طرز تهیه شربت آلبالو خانگی
چهارشنبه 5 تیر 1398 14:27
تهیۀ شربت آلبالو در تابستان بین ایرانیها متداول است و اکثر خانوادهها آن را به صورت خانگی درست میکنند. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار انواع شربت و آبمیوه حسابی داغ میشود. آلبالو یکی از محبوبترین میوههای این فصل است و برای خیلی از افراد، تابستان یادآور مربا و شربت آلبالو است. اگر شربت آلبالو را با آلبالوی اول...
-
خورشت خلال کرمانشاهی
سهشنبه 4 تیر 1398 12:49
خورشت خلال تقریباً شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک سیاه استفاده میشود. خورشت خلال ، خورشت سنتی کرمانشاهی و یکی از خورشت های اصیل ایرانی است. مردم کرمانشاه در گذشته برای پذیرایی از مهمان، خورشت خلال را بهعنوان یک خورشت رسمی تدارک میدیدند و این رسم هنوز هم ادامه دارد. این خورشت...
-
انواع سالاد میوه تابستانی
سهشنبه 4 تیر 1398 12:48
تابستان فصل میوههای خوشمزه و رنگی است که میتوان با آنها انواع سالاد میوه را درست کرد. هندوانۀ قرمز و شیرین، انواع توت، انبهٔ رسیده، هلوی شیرین و خوشعطر، شلیل و زردآلو، از میوههای تابستانی هستند که به تنهایی خوشمزهاند. ولی وقتی خُرد شوند و با زنجبیل، لیمو ترش یا نعناع تزیین گردند، یک ظرف سالاد میوه با کالری...
-
آش گوجه فرنگی تبریز
دوشنبه 3 تیر 1398 12:13
آشهای ایرانی انواع متفاوتی دارند. آش گوجه از آشهای پرطرفدار و محبوب ایرانی است. آش گوجه فرنگی یا «آبغورا آشی» یکی از آشهای سنتی و پرطرفدار تبریز است. آش گوجه به روشهای گوناگون طبخ میشود و در هر شهری به یک نام معروف است. آش گوجه بسیار خوشمزه است و خاصیت زیادی دارد. مواد لازم: گوجهفرنگی: 1/5 کیلو سبزی آش: ۷۵۰...
-
خوراک لوبیا سفید و سبزیجات با نیمرو
دوشنبه 3 تیر 1398 12:12
خوراک لوبیا سفید و سبزیجات با نیمرو، غذایی سرشار از ویتامین و پروتئین است. خوراک لوبیا سفید و سبزیجات با نیمرو، غذایی ساده و لذیذ و سرشار از سبزیجات است. این غذا بسیار راحت است و میتوانید آن را با کمترین هزینه درست کنید. این نوع خوراک لوبیا، انتخابی مناسب برای گیاهخواران است. مواد تشکیل دهندۀ آن مشابه خوراکهایی...
-
ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی
یکشنبه 2 تیر 1398 11:50
ماست بستنی یا ماست یخزده، نوعی دسر مناسب روزهای گرم سال است که به راحتی در منزل تهیه میشود. ماست بستنی نوعی بستنی است که برای تهیۀ آن به جای شیر و خامه، از ماست استفاده میشود. اگر دستگاه بستنیساز دارید، کافی است ماست پرچرب را در آن بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه یک دسر سرد داشته باشید که با کمی نمک، روغنزیتون، سرکه...
-
تا حالا قیمه ریزه درست کرده اید؟
یکشنبه 2 تیر 1398 11:50
قیمه ریزه اصفهان غذایی خوشمزه است که به دلیل شکل تهیه، به آن کوفته ریزه هم میگویند. غذاهای سنتی در فرهنگ ما ایرانیها جایگاه ویژهای دارند. بعضی از این غذاها مخصوص یک شهر و یک فرهنگ است. به همین دلیل ممکن است برای شهرها و فرهنگهای دیگر غذای جدیدی محسوب شود. قیمه ریزه غذایی سنتی و قدیمی، متعلق به شهر هنر و تاریخ...
-
کیک سبزیجات خوشمزه
شنبه 1 تیر 1398 13:13
کیک سبزیجات یک غذای رژیمی و سرشار از ویتامین است. کیک سبزیجات را میتوان با انواع سبزیها آماده کرد. این غذا بیشتر بهعنوان پیشغذا سرو میشود. البته برای یک شام سبک هم مناسب است. مواد لازم: کدو: 6 عدد تخممرغ: 3 عدد آرد: یک قاشق غذاخوری شوید تازه به مقدار لازم ذرت پخته: 3 قاشق غذاخوری سس مایونز: 100 گرم ماست...
-
سرو هندوانه به شیوه ای خاص
شنبه 1 تیر 1398 13:12
در این مقاله با یک شیوۀ جدید برای سرو هندوانه آشنا میشوید. به جرئت میتوان گفت که روزهای داغ تابستانی با خوردن هندوانه خنک میشود. یک بشقاب هندوانۀ قرمز و شیرین و خنک را میتوانید بهعنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشتهها که در تابستان،هندوانه و خربزه، همیشه جزئی از سفرۀ ناهار یا شام بودند. در این مقاله با...
-
کله جوش سنتی اصفهان
شنبه 1 تیر 1398 13:11
کله جوش غذایی مقوی و ساده و منبع خوبی از کلسیم است. کله جوش یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی و متعلق به شهر اصفهان است. البته در شهرهای دیگر هم مانند یزد و تبریز به شیوههای مختلف طبخ میشود. به این غذا کالا جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش و کشک جوش هم میگویند. کله جوش ترکیبی از کشک و گردو است. این غذا به دلیل دارا...
-
طرز تهیه چند نوع اسموتی موز
شنبه 1 تیر 1398 13:11
انواع اسموتی موز را در تابستان تهیه کنید و از آن لذت ببرید. اسموتی موز یک نوشیدنی باخاصیت برای روزهای گرم تابستان است. موز خواص بینظیری دارد. این میوه برای افزایش انرژی، بهبود سیستم قلب و عروق، بهبود سلامت چشم و استخوانها مفید است. موز سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با انواع سرطان مبارزه میکند. از دیگر خواص آن...
-
تیرامیسو خامه ای با بیسکویت انگشتی
پنجشنبه 30 خرداد 1398 12:45
تیرامیسو انواع مختلفی دارد و تهیۀ آن در منزل بسیار آسان است. تیرامیسو یکی از معروفترین و خوشمزهترین دسرهای ایتالیایی است. این دسر در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. امروزه کمتر کافهای پیدا میشود که در منوی خود تیرامیسو نداشته باشد. این دسر به دوستداران قهوه پیشنهاد میشود. مواد لازم: زردۀ تخممرغ: ۶ عدد خامۀ...
-
آب دوغ خیار مجلسی
پنجشنبه 30 خرداد 1398 12:44
آب دوغ خیار غذایی سالم و سبک است که به راحتی هضم میشود. آب دوغ خیار یکی از غذاهای تابستانی ایرانیهااست که طرفداران زیادی دارد. آب دوغ خیار در گذشته یک غذای خیلی ساده بوده، ولی امروزه با اضافه کردن موادی مثل خامه، کشمش، گل محمدی و مغز گردو به صورت یک غذای مجلسی تهیه میشود. چون این غذا طبع خنکی دارد، برای رفع عطش...
-
شربت سکنجبین ، نوشیدنی سنتی ایرانی
چهارشنبه 29 خرداد 1398 14:44
شربت سکنجبین علاوه بر طعم خوبی که دارد، یک نوشیدنی مفید برای رفع عطش است. شربت سکنجبین یکی از قدیمیترین شربتهای ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت سنتی را میتوان به راحتی در منزل تهیه کرد. خوردن شربت سکنجبین با کاهو، در بین ایرانیها متداول است. مواد لازم: آب: ۲ لیوان شکر: ۵۰۰ گرم سرکه سفید: ۵۰ گرم نعناع: ۵۰...
-
کشک بادمجان مجلسی
چهارشنبه 29 خرداد 1398 14:43
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با نان سنگک و سبزی خوردن طعم بینظیری دارد. در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده میشود. بادمجان را میتوان بهصورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار برد. کشک هم محصولی صددرصد ایرانی است که طعمی خاص با کمی شوری و ترشی به غذا میدهد. برای تهیۀ کشک بادمجان، میتوان...
-
طرز تهیه پاستا کاربونارا
چهارشنبه 29 خرداد 1398 14:42
در این مقاله با طرز تهیه پاستا کاربونارا که طعم خوبی دارد، آشنا میشوید. پاستا یکی از غذاهای خوشمزۀ ایتالیایی است. این روزها انواع مختلف پاستا در کافهها و رستورانها سرو میشود. طرز تهیه پاستا بسیار ساده و آسان است. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است که سریع آماده میشود و طعم خوبی دارد. مواد لازم:...