-
از عطر عرق نعناع خانگی سرمست شوید
دوشنبه 1 مهر 1398 10:20
تهیۀ عرق نعناع در خانه شاید چند هفته زمان ببرد، اما بهصرفه و راحت است. عرق نعناع همان آب معطری است که طی فرآیند تبخیر و تقطیر، اسانس و رایحه گیاه را بهدست میآورد. این آب معطر دارای بعضی خواص برگ نعناع است که برای بدن مفید شناخته می شود. عرق نعناع مصارف مختلفی دارد و از آن بهعنوان طعمدهندۀ غذا یا نوشیدنی استفاده...
-
مرغ ترش ، خورشت محبوب شمالی
یکشنبه 31 شهریور 1398 10:31
مرغ ترش از خوشمزهترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که بهخصوص در مناطق شمالی کشور بسیار محبوب است. مرغ ترش از غذاهای محلی شمالی و نوعی خورشت است. تهیۀ این غذا در گیلان و مازندران کمی متفاوت است. مازندرانیها معمولاً مرغ ترش را بهصورت کبابی درست میکنند. در این مطلب با طرز تهیۀ مرغ ترش رشتی آشنا میشوید. مواد لازم:...
-
املت جانانه به شیوه قهوه خانه ای
شنبه 30 شهریور 1398 13:43
املت گوجهفرنگی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعدههای غذایی در طول شبانهروز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور میکنند املت گوجهفرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدیترین افراد در آشپزی هم میتوانند آن را درست کنند. اما واقعیت چیز دیگری است. اگر میخواهید یک املت...
-
دورهمی خانوادگی با چای و شیرینی کشمشی
شنبه 30 شهریور 1398 12:30
شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای ایرانی پرطرفدار و خوشمزه است که به دو صورت نرم و خشک تهیه میشود. شیرینی کشمشی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که بیشتر افراد آن را دوست دارند. شیرینی کشمشی بهراحتی در منزل تهیه میشود و گزینۀ مناسبی برای دورهمیهای خانوادگی و دوستانه همراه با صرف چای و نوشیدنی است. مواد لازم: آرد: یک...
-
خوراک زبان با سس قارچ و پوره سیب زمینی
شنبه 30 شهریور 1398 12:18
خوراک زبان با سس قارچ یکی از خوشمزهترین و لذیذترین غذاهای گوشتی است که طرز تهیۀ ساده و آسانی دارد. خوراک زبان را به شیوههای گوناگونی طبخ میکنند. یکی از بهترین روشهای درست کردن این خوراک، با سس قارچ است و طعم آن بهتر میشود وقتی که در کنار آن پورۀ سیبزمینی هم سرو شود. پس دستبهکار شوید و این غذای شیک و لذیذ را...
-
صبحانه ای مقوی با نان موز
شنبه 30 شهریور 1398 12:12
نان موز یکی از نانهای پر استفاده و محبوب آمریکایی است که معمولاً بهعنوان صبحانه یا اسنک مصرف میشود. نان موز به سبب موادی که دارد، باب طبع ما ایرانیها است و البته برای ما بیشتر در دستهبندی کیکها قرار میگیرد. پیشنهاد میشود حتماً این نان خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این نان هم گرم و هم سرد سرو...
-
سفر به غرب ایران با خورشت تره کردی
پنجشنبه 28 شهریور 1398 12:32
خورشت ترهکردی غذایی سبک و خوشطعم است که میتوانید آن را بهراحتی آماده کنید. همانطور که از نام این غذا پیدا است، تره بخش اصلی آن را تشکیل میدهد. ایران سرزمینی با تنوع بالای آبوهوایی و جغرافیایی است که همین امر باعث گستردگی غذاها و خوراکیها شده است. در استانهای غربی بهخصوص استان کردستان و کرمانشاه، با توجه به...
-
کیک یزدی ؛ هم کیک هم شیرینی؟
پنجشنبه 28 شهریور 1398 12:22
کیک یزدی یکی از کیکهای سنتی ایرانی است و همانطور که از نامش پیدا است، اصالت آن متعلق به شهر یزد است. کیک یزدی یا شیرینی یزدی بسیار محبوب و پرطرفدار است و با انواع نوشیدنی، بهخصوص چای مصرف میشود. این شیرینی خوشمزه مطلوب همۀ اعضای خانواده است و بهراحتی میتوان آن را در منزل تهیه کرد. مواد لازم: آرد: یک و نیم لیوان...
-
سیب زمینی تنوری با پنیر خامه ای و پیازچه
پنجشنبه 28 شهریور 1398 12:13
سیب زمینی تنوری با پنیر خامه ای و پیازچه با سیبزمینی همهجور غذایی میتوان درست کرد؛ از ترکیب آن با سایر مواد غذایی و انواع خوراک گرفته تا تهیۀ آن به شکل کبابی، سرخ کرده و تنوری. سیبزمینی یکی از خوشمزهترین و مفیدترین مواد غذایی موجود در طبیعت است. خاصیت سیرکنندگی فوقالعاده و قیمت مناسب آن در همه جای دنیا،...
-
جوجه چینی با سس تارتار
چهارشنبه 27 شهریور 1398 11:08
بهترین سس برای سرو کردن کنار جوجه چینی، سس تارتار است. اگر سس تارتار را نمیپسندید، میتوانید جوجه چینی را با سس کچاپ میل کنید. جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و آسان برای مهمانی و دورهمی است. این غذا خیلی زود آماده میشود، فقط کمی حوصله میخواهد. برای تهیۀ جوجه چینی به فیلۀ سینۀ مرغ نیاز دارید. مواد لازم: فیلۀ مرغ: ۵۰۰...
-
مهمانی اعیانی با قیمه نثار قزوینی
چهارشنبه 27 شهریور 1398 11:03
قزوینیهای اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست میکنند، اما قیمه نثار با مرغ هم بسیار خوشطعم است. این غذا مناسب سرو در مهمانیها و مجالس رسمی است. قیمه نثار یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسم این غذا قیمه نثار است، اما قیمه نیست. یک پلوی خوشمزه و خوش آب و رنگ و معطر است که طعمی لذیذ و...
-
کیک مکزیکی با روکش شکلاتی
چهارشنبه 27 شهریور 1398 10:56
کیک مکزیکی یکی از کیکهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و همانطور که از نامش پیدا است ، اصالت آن متعلق به کشور مکزیک است. کیک مکزیکی شباهت زیادی به کیک اسفنجی دارد و میتوان از آن بهعنوان یک میانوعدۀ خوشمزه استفاده کرد. کیک مکزیکی با روکش شکلاتی یک ترکیب فوقالعاده برای طرفداران دسرهای شکلاتی است. مواد لازم: آرد:...
-
دورهمی دوستانه با سمبوسه مرغ
سهشنبه 26 شهریور 1398 12:52
سمبوسه مرغ را میتوان هم در فر و هم بهصورت سرخ شده آماده کرد. البته اگر در فر آماده شود، سالمتر است. یکی از جذابترین خوراکیهایی که خیلی آسان و سریع آماده میشود، سمبوسه است. چون کافی است هر موادی که دوست دارید، مخلوط کرده و در نان یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید یا در فر بگذارید تا تبدیل به یک خوراکی خیلی خوشمزه...
-
کال کباب گیلانی همان نازخاتون مازندرانی است ؟
سهشنبه 26 شهریور 1398 12:27
کال کباب یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید با مواد سادهای مانند سیر و بادمجان درست کنید. کال کباب گیلانی گاهی با نازخاتون مازندرانی اشتباه گرفته میشود. حقیقت هم این است که این دو غذا فرق چندانی با هم ندارند. مازندرانیها به کال کباب گردو اضافه نمیکنند، ولی در آن آبغوره میریزند و به این ترتیب کال کباب...
-
بفرمایید مسقطی شیرازی
سهشنبه 26 شهریور 1398 11:59
مسقطی یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که با کمی حوصله میتوان آن را در منزل تهیه کرد. مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان لار استان فارس است. ازاینرو آن را با نام مسقطی شیرازی هم میشناسند. مسقطی هم مانند باسلق بهعنوان شیرینی در کنار چای مصرف میشود. مواد لازم: کره: 150 گرم...
-
خوراک بال مرغ سوخاری با سس بوفالو
دوشنبه 25 شهریور 1398 12:33
خوراک بال مرغ سوخاری با سس بوفالو ، اسنک محبوب مهمانیها و مراسم مختلف است. فرقی نمیکند اهل کجا باشید. بال مرغ چه بهصورت کبابی با چاشنیهای مختلف و چه بهصورت سرخ شده، گریل و سوخاری از خوراکیهای محبوب در مراسم تولد، مهمانی و دورهمیها است. بال مرغ سوخاری با سس بوفالو ، یکی از شیوههای پخت بال مرغ است که بسیار لذیذ...
-
عصرانه ای دلپذیر با نان چای قزوینی
دوشنبه 25 شهریور 1398 12:10
نان چای قزوینی از شیرینیهای سنتی قزوین است که در کنار چای حسابی میچسبد. نان چای قزوین یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و خوشطعم ایرانی است که سوغات شهر قزوین است. نان چای را میتوان بهعنوان میان وعده هم استفاده کرد. این شیرینی بهدلیل مواد مغذی که دارد، برای کودکان هم مناسب است. مواد لازم: آرد: 250 گرم پودر قند:...
-
ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص
دوشنبه 25 شهریور 1398 11:51
ته چین مرغ و قارچ تجربۀ جدیدی از ته چین است و پیشنهاد میشود حتماً آن را امتحان کنید. ته چین یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. ته چین مرغ و قارچ یکی از انواع این غذای لذیذ است که مواد ساده و مفیدی دارد. این نوع ته چین را میتوان در فر، قابلمه و حتی پلوپز آماده کرد. مواد لازم: برنج: 3 پیمانه...
-
خوراک جوجه کباب و سیب زمینی ؛ ویژه دیابتی ها
یکشنبه 24 شهریور 1398 12:07
دیابت از بیماریهایی است که نیاز به رژیم غذایی خاص دارد. ازاینرو خوراک جوجه کباب و سیبزمینی در فر، غذایی ایدئال برای افراد دیابتی است. خوراک جوجه کباب و سیبزمینی با حداقل روغن پخته میشود و بههمین دلیل یک وعده غذای رژیمی و سالم است. این غذا پیشنهاد مناسبی برای افراد دیابتی است. این غذا را میتوان بدون نان و برنج...
-
نون خامه ای ؛ خانگی اما به شیوه قنادی ها
یکشنبه 24 شهریور 1398 12:02
نون خامه ای یکی از شیرینیهای پرطرفدار است که تهیۀ آن در خانه لطف خاصی دارد. نون خامهای از شیرینیهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در اندازههای گوناگون تهیه میشود. در این مطلب با روش پخت این شیرینی لذیذ در خانه آشنا میشوید که بسیار هیجانانگیز و لذتبخش است. مواد لازم: آب: یک لیوان کره: ۵۰ گرم تخممرغ: ۴ عدد آرد...
-
آش دوغ اردبیل ؛ سبک و ساده
یکشنبه 24 شهریور 1398 11:58
آش دوغ غذایی سبک و مفید است که اصالت آن به اردبیل برمیگردد. آش دوغ یکی از آشهای سنتی و اصیل ایرانی است که با دوغ و ماست تهیه میشود و فوقالعاده لذیذ و خوشمزه است. چون این آش معمولاً به رنگ سفید سرو میشود، بهتر است در آن از زردچوبه استفاده نشود. آش دوغ را میتوان با کوفته قلقلی هم سرو کرد. مواد لازم: دوغ: ۲ لیتر...
-
برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار
شنبه 23 شهریور 1398 13:43
برگر از غذاهای فست فودی است که انواع گوناگونی دارد و بسیار محبوب و پرطرفدار است. برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار یکی از برگرهای بسیار خوشمزه و بینظیر است که حتماً باید آن را امتحان کنید. پیازهای درشت حلقهای سرخشده در کنار پنیر چدار، طعم و عطری خاص به این برگر میدهند. مواد لازم: گوشت چرخکرده: 200 گرم نمک، فلفل و...
-
پاناکوتا شکلاتی ؛ نمی توان آن را رد کرد
شنبه 23 شهریور 1398 13:32
پاناکوتا شکلاتی یک دسر خوشمزۀ ایتالیایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی، بهعنوان میانوعده هم مصرف میشود. پاناکوتا شکلاتی یکی از دسرهای بینالمللی بسیار خوشمزه است که طرفداران خاص خود را دارد. پاناکوتا به شیوههای گوناگون و با طعمهای بسیار متنوعی تهیه میشود. پاناکوتا شکلاتی یکی از محبوبترین انواع پاناکوتا...
-
تهیه رولت مرغ بدون فر
شنبه 23 شهریور 1398 12:21
رولت مرغ غذای شیک و مجلسی و مناسب افرادی است که رژیم غذایی خاص دارند. رولت مرغ غذای مفید و خوشمزهای است و پیشنهاد میکنیم آن را حتماً درست کنید. رولت مرغ مناسب افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و میخواهند غذایی شیک و مجلسی درست کنند. مواد لازم: پیاز: یک عدد ژامبون: ۸ ورق سینۀ مرغ: ۲ عدد فلفلدلمهای: ۲...
-
طعم خوش اسپاگتی ؛ این بار با بادمجان!
شنبه 23 شهریور 1398 12:13
اسپاگتی غذای خوشمزهای است که میتوان آن را با انواع سسها و مواد گوناگون سرو کرد. روشهای گوناگونی برای پخت و مزهدار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را میتوان با هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد میشود حتماً آن...
-
کرم کارامل ، دسر مقوی و خوشمزه
شنبه 23 شهریور 1398 11:54
کرم کارامل یکی از دسرهایی است که در بیشتر جشنها و مهمانیها سرو میشود و اکثر افراد آن را دوست دارند. کرم کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر دنیا است که در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژهای برخوردار است. کرم کارامل یک دسر فرانسوی است که با طعمهای متنوع و متفاوت توانسته است رضایت سلیقههای مختلف را...
-
طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی
شنبه 23 شهریور 1398 11:51
در این مطلب با ما باشید تا با طرز تهیۀ اکبر جوجۀ مازندرانی به همراه نکات و فوتوفنهای تهیۀ این غذای محبوب، آشنا شوید. اکبر جوجه اصل مازندرانی از غذاهای پرطرفداری است که ابتدا فقط در رستورانهای استان مازندران سرو میشد و بهاصطلاح یک برند بود. اما سالها است که این غذای خوشطعم به غذاهای سفرۀ ما اضافه شده و بسیار...
-
ترفندهایی برای رفع اشتباهات آشپزی
پنجشنبه 21 شهریور 1398 12:52
آشپزی یک هنر و یک فن است و حتی باتجربهترین آشپزها هم ممکن است اشتباه کنند. گاهی در آشپزی اشتباهاتی پیش میآید، از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن یا بدمزه شدن غذا. قبل از اینکه غذای نامطلوب را دور بریزید، این ترفندها را به کار ببرید. شاید طعم غذا بهتر شود. ترشی بیش از حد اگر به اشتباه غذا را خیلی ترش...
-
فالوده ؛ یادآور حال و هوای خوش شیراز
پنجشنبه 21 شهریور 1398 12:48
فالوده یکی از دسرهای اصیل ایرانی است که بهراحتی میتوان آن را در منزل تهیه کرد. فالوده یکی از دسرهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن را متعلق به شهرهایی مانند شیراز و کرمان میدانند. فالوده بهتنهایی یا با بستنی سنتی مصرف میشود. همچنین این دسر خوشمزه را میتوان با انواع چاشنیها مانند آبلیمو، شربت آلبالو و...
-
آبگوشت متنجنه کرمانی
پنجشنبه 21 شهریور 1398 12:44
آبگوشت متنجنه غذای کرمانی است که در ایام خاص، بوی به یاد ماندنی آن در خیابانهای این شهر میپیچد. اغلب ما وقتی صحبت از آبگوشت میشو د، غذایی گوجهای رنگ با تکههای گوشت، نخود، لوبیا و سیبزمینی در ذهن مجسم میکنیم. اما آبگوشت متنجنه که مردم کرمان در روزهای عزاداری طبخ میکنند، ظاهری متفاوت و طعمی خاص دارد. این نذری...